![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca le-am tot sucit, si am sa va zic cum cred eu ca sunt impartite rolurile. Cei cu roluri importante pot sa nu confirme sau sa infirme. Eu scriu asta doar ca sa-mi justific alegerile.
Asadar Scorpi ar putea fi doctor, taman de aia a sarit ca arsa pe capu meu. A doua varianta e ca ea sa fie mafiot care vrea sa omoare pe cineva care a lasat impresia ca e doctor(eu) Fanny ar putea fi politist, poate de aceea e atat de sigura de Scorpi,pt ca a intrebat de ea. A doua varianta e ca ar fi mafiot cu Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary nu imi da de banuit. Se agita, dar ea se agita orice rol ar avea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Raman Angel, Sweet si Lilisor. Sweet se agita cam mult pt un mafiot,dar nu se stie. Lilisor e low profile,deci e cea mai probabil ca ea sa fie o mafioata. Angel e undeva la mijloc,nu-mi pot da seama de ea Cam asta am eu de zis This post has been edited by rozy: Mar 18 2009, 11:48 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunt doctor. numai am vrut sa-ti arat ca logica ta cum ca eu is mafiot nu-i buna.
Mai, eu nu mai pot intra. Am rugamintea sa se amane inchiderea jocului pana dupa ora 6-7 cand pot juca si eu. eu asa am solicitat sa se joace numai seara. Daca nu am votat toate aseara, sa se amane pana seara asta. Care vrea poate sa joace in continuare, dar jocul sa nu se inchida pana nu ma intorc si eu si care or mai fi mai diseara. Eu am crezut ca vom vota toate aseara, dar nu a fost asa. Pentru asta devotez Rozy si voi da votul meu diseara. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo,dar nici eu n-am votat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt de acord sa se amane votarea pana deseara ca de la lucru citest tot pe fuga si nu prea inteleg mare lucru.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata. Eu raman la parerea mea ca Scorpi crede ca sunt doctor si m-am dat de gol,si acum incerc sa o intorc. Faptul ca adevaratul doctor nu se arata, o face si mai tare sa creada asta. Si mafioata fiind,ma voteaza. Toti au ramas cu un dubiu ca as putea fi totusi doctor, si nu ma voteaza. Ea insa....... Oricum, banuiesc ca politistul va intreba de mine diseara, ca sa scapati de ideea ca as fi un foarte prost mafiot care vorbeste aiurea. Sunt doar un foarte ametit cetatean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce vreti,m-am uitat prea mult la Doctor G. si am dat-o-n autopsii. Anyway, fiind evident ca orice cetatean cinstit nu ar vota pe cineva care ar putea fi doctor, votez Scorpi Serios? Atunci eu nu vad bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa,am uitat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Devotez Scorpi
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
PS: Trebuie scoasa incepand cu urmatorul joc optiunea de devotare. Cel care ia o decizie trebuie sa suporte consecintele fara posibilitatea de reevaluare. Se presupune ca faci o acuzatie pe baza unor probe sau banuieli. Nu vad rostul revenirii si devotarii. Asta nu face decat sa lungeasca votul/jocul la infinit. La jocul mafia face to face exista posibilitatea asta? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai mult decat atat, e esentiala posibilitatea asta.
Ca unul din motivele pt care cineva se razgandeste este ca a vazut cum au votat cei dinaintea lui si si-a dat seama de anumite chestii. Deci posibilitatea asta nu se va scoate. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca eu il votez pe x si apoi se descopera ca x era doctor sau politist ce fac? Imi omor cetateanul cinstit doar pentru ca initial il banuiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo,pana la ce ora vrei voturile? Mai bine fixezi o ora
Eu oricum la 2 juma plec, deci pe al meu sigur il vei avea |
|
|
![]() ![]() |