IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Jan 24 2009, 10:16 PM
Post #401

Musafir

Eu cu un ochi ma uit pe topic si cu unu ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Police,asteptam un mic indiciu,fara sa te dai de gol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De fapt,ca sa inceapa lumea sa acuze,si sa poate sa zica si politia ceva fara sa bata la ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
spun eu primul suspect. Desi Walpu era cea mai apopiata persoana, Angel are un comportament ciudat,si cred ca abia ar fi asteptat sa-si etaleze talentul de mafiot
So, Angel... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2009, 10:17 PM
Post #402

Musafir

Sunt cuminte ca am pregatirile pt delegatie pe cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

In plus incerc sa nu mai fac scandal ca de data asta nu mai am vitamine care sa ma resusciteze daca incearca vreo mafioata sa ma matrasheasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ehh hai, use your brain, nu ma faceti iar sa va tin teoria de 3 simpla. La cat de corecta o stiu pe Fanny sigur a dat rolurile de mafioti, doctor si politist celor care nu au mai avut nici un rol important pana acum.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2009, 10:18 PM
Post #403

Musafir

Ne-am iubit frenetic in pofida tuturor. Singurul regret pe care il am e ca i-am interzis sa le zica alor mei. Ma intreba mereu, cand-cand ne vom arata lumii asa cum suntem de fapt. II raspundeam pierdut ca inca nu, scrijelind in jurnalul nostru flori de cires. N-as fi suportat in momentul ala sa-i spun tatalui meu ca iubesc...o femeie.

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2009, 10:22 PM
Post #404

Musafir

Eu cred ca iubita noastra scorpi a simtit ceva: ultima data cand am luat masa impreuna a lasat betele in bol, in sus, ceea ce inseamna moarte. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oare avea probleme de care noi nu stim?
Hallo, politia, ce faceti acolo? (Stiti voi, dragi cocetateni, cica "politia, prietenul si cel care te ajuta", uite cum nu nu pune mana pe treaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 10:25 PM
Post #405

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cetatenii orasului nu se avanta inca in acuzatii. Asta cu toate ca postul local de televiziune difuzeaza constant imagini de la locul oribilei crime si biografia gheisei in devenire. Se pare ca cineva - martor la crima, apropiat sau poate chiar criminalul? - a furat arma crimei dintre probele politiei.

Va fi din nou folosita sabina lui Yukimoto sau va aparea peste cateva zile la preturi fabuloase pe... ebay?

+Quote Post
Roxana_
post Jan 24 2009, 10:26 PM
Post #406

Musafir

Walpu a noastra are imaginatie, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Kalua si Pink ce-or face? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu sunt de aceeasi parere cu Angelu', c-avem oameni noi pe rolurile cu staif. Dac-ar fi sa ma gandesc un pic: Rozy, tu fusesi cetatean de 2 ori; cam mici sansele sa pice si a 3 a oara aceeasi postura.

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2009, 10:26 PM
Post #407

Musafir

Analizand situatia la rece...io o votez pe Kalua (nu ma intrebati de ce ca nu prea am argumente) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate din cauza ca nu zice mai nimic si asteapta sa ne acuzam noi pe aici care mai de care.

Daca ma veti linsha in lipsa e clar ca sunteti niste infidioase si o faceti doar ca sa nu imi priasca intoarcerea din delegatie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

In apararea mea spun doar atat : am dat un detaliu in prima postare din care reiese clar ce rol am in poveste, dar detaliul e atat de subtil incat tre sa fii tot un cetatean revoltat ca sa il intelegi and you have to use your Poirot gene.

Edit : Roxa, vezi ca rozy a fost politistu parca in prima tura.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2009, 10:27 PM
Post #408

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Walpu, deci, cu toate ca ai iubit-o, aveai motiv sa o ucizi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ca biata Scorpi decisese sa arate lumii iubirea voasrta. Si tu nu ai vrut sa o lasi... Hmmm....

+Quote Post
Roxana_
post Jan 24 2009, 10:30 PM
Post #409

Musafir

Angelu', parca Lexie a fost politistu' in prima tura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Oricum, se pare ca simtim cam la fel. Si eu tot spre Kalua imi indreptam atentia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
rozy
post Jan 24 2009, 10:30 PM
Post #410

Musafir

Ah....Rox, time will tell. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Astept sa gasesc indiciile pe care le-am cerut

+Quote Post

465 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:54 AM