![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cred ca Rozy a motivat ceva mai sus ceva cu Scorpi.
Eu sincer, desi vad ca se indreapta banuieli asupra mea, nu stiu ce argumente sa va aduc decat propria-mi inocenta pe care mi-o pastrez joc de joc, cu indarjire. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) N-am rolul pe care il banuieste Rozy si nu mi-l doresc. Simpla fiica de baroana cinstita mi-e suficient. N-am venit cu acuzatii pana acum pentru ca mi s-a parut normal sa vad mai multe vorbe si nu sa votez la nimereala. Oricum, eu pentru tura asta exclud, din principiu, vinovatia lui Angel sau Scorpi. Daca ma insel, atunci mi-o iau urat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Analizand ce s-a scris pana acum trebuie sa recunosc ca e foarte foarte dificil sa imi exprim un vot.
Voi ce ziceti de un posibil cuplu Sweet-Lilisor sau Rozy-Lilisor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet- Lilsor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine ma batea oricum gandul sa o votez pe Lili, de Sweet nu sunt inca convinsa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar rozy cum ai ajuns de la convingerea ca Fanny cu scorpi sunt mafioatele la Lilisor si posibil Sweet? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca citesti pe pagina cealalta,am explicat. Fanny pare prea sigura de Scorpi,deci ori stie ceva de ea,ori sunt amandoua mafioti. Merg pe prima idee, si tocmai de aceea votez Lilisor. Sper sa nu se dovedeasca ca a doua varianta era cea corecta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nu stiu daca Teo ar fi impartit iar rolul de mafioti cate Sweet si Lilisor. Dar daca da, mi se zburleste pielea, caci cuplate, in trecut, ne-au jucat pe degete.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet Lilisor au cam fost impreuna ca mafioate. Lili a fost singura dupa ce am urlat pe aici de Sweet ca intr'adevar s'a contrazis. Separat in cuplu cu altcineva tot ce este posibil dar impreuna io nu le vad...
Eu de Rozy am mai spus, refuz sa o vad mafioata... Fanny abia daca vorbeste si cand vorbeste ori se joaca ori nu se intelege nimic din ce spune. Habar nu am dar nah cum spuneti voi ar putea fi acel low'profile... Scorpi tot ce este posibil, ca ba era contra lu Rozy, ba spunea ca ar putea fi doctor, ba ca nu... Angelule pe tine te las acolo intr'un colt si te analizez maine... Eu pe Sweet o banui cel mai tare, m'o ametit si rasametit si m'a lasat si fara raspunsuri si s'o mai si nervozat pe mine ca o fac mincinoasa... In alta ordine de idei: Sweet-Scorpi, Sweet-Fanny, Scorpi-Fanny, Lili- Scorpi |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am plecat la munca, vin dupa 9. Daca hotarati sa ma lasati in viata, politistul poate sa iroseasca o intrebare pe mine, ca sa scapati de dubii (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Unde pm m-am contrazis?! Femeie, esti beata???!!!! Hai sa o luam punctat ca ma scoti din sarite si eu sunt calma de fel. Unde dracu m-am contrazis?
Ma scuzati de limbaj dar contesa ma scoate din pepeni. This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 02:35 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaaa ca mi'am amintit. Ar fi cam ciudat ca Lili sa fie iar mafiot. Ultimele doua jocuri tot a fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci o exclud pana la urma vreun cuplu cu Lili mafiot...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 11:37 PM |
|