IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 400 401 402 403 404 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Mar 18 2009, 02:36 PM
Post #4011

Musafir

nu stiu ce sa zic, mie Sweet mi s-a parut ca s-a enervat assa tocmai pt ca e nevinovata. Cam cum ma enervam si eu cand ma acuza Kary sau Scorpi de tot felul si argumentele mi se pareau aberante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asa ca io raman la rozy sau lilisor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Sweet take it easy madam, ca nu vreau sa vad paruieli aci la nunta la fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Din proprie experienta iti spun ca jocul asta e si un joc al nervilor, deci daca vrei sa convingi pe cineva ca nu esti vinovata, fa-o cu calm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 02:38 PM
Post #4012

Musafir

Rozy sa lasi votul...

Sweet am repetat cu dovezi unde consider eu ca te'ai contrazis. Pot si eu sa am parerea mea sau tre' sa'mi dai in cap ?!

Ce sa' faci tocmai am baut o cinzeaca de dimineata si'a beata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 02:40 PM
Post #4013

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu nu-s prea sigura de Scorpi, dar am spus anterior ca nu voi vota Angel si Scorpi din principiu. Daca Teo m-a bagat intr-o familie degenerata, am eu hac de cojocul ei la final.
In plus, ma gandesc si la alegerile pe care le-ar fi facut povestitorul si cum ma gandesc ca Teo spera in triumful binelui asupra ralui, n-ar fi ales ca mafioate fix pe cele care au cea mai buna limbarita si capacitate de convingere. Aici ma refer nu doar la Angel si Scorpi, ci si la Rozy.
Prin eliminare raman: Kary, Lilisor si Sweet combinate cate doua

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 02:43 PM
Post #4014

Musafir

da Fanny eventual fac cuplu cu Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau cu Lili pe care tocmai am exclus'o pe fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 02:44 PM
Post #4015

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai te cred ca ai baut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ti-am spus ca ne-ai suspectat pe mine si pe Fanny si apoi ai insinuat ca Rozy si Angel ar avea roluri importante si apoi chiar pe mine m-ai intrebat daca sunt politist. Deci ai distras atentia de la tine. Si rolurile nu se dezvaluie din prima zi cu stripper si mafiot! Si ti-am mai explicat ca am decupat toate quote-urile alea. Vrei sa iti fac desene sau ai inteles acum??! Ca sustii ca sunt mafioata e una, dar nu sunt atat de proasta incat sa ma contrazic si sa nu tin minte ce am spus. Macar vino cu argumente viabile, nu cu chestii puerile!

Mersi Fanny ca mi-ai spus ca nu am putere de convingere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu tocmai pe asta mizam in viata.

This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 02:48 PM

+Quote Post
angeldust
post Mar 18 2009, 02:47 PM
Post #4016

Musafir

Hooooooooooooo gata!!!

Liniste la mine in conac am zis!!

Va inteleg ca situatia este tensionata, dar avem de castigat daca ne pastram calmul si sangele rece.

Pana una alta eu votez Lilisor chiar daca nu sunt f convinsa ca am facut alegerea buna.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 02:49 PM
Post #4017

Musafir

Sweet trecand pe langa faptul ca mi'ai vorbit urat si chiar si la un joc tot ar trebui sa te abtii sa folosesti anumite... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar ma gandesc ca te scuza faptul ca esti mafiot...

Redau a nu stiu cata oara unde eu am vazut contrazicerea. Oi fi proasta si am vazut contrazicere acolo unde nu o fi. Dar cred ca am dreptul la propria parere...

Eu tare o banuiesc pe Kary, a incercat sa se lege de toti cei care postau ceva, in speranta sa arunce vina pe ei. Si banuiesc si cu cine ar fi aliata, dar inca nu ma pronunt.

Mai Kary, ma enervezi, pe cuvantul meu! Unde naiba am spus eu ca ii acuzi pe toti?!

si

Surpriza, sunt consternata!! Am gasit poza contelui Scorpirescu printre lucrurile fiicei mele! Ce poate insemna asta?!? Si pe cat ii placea sa joace, pe atat de absent este acum..

Stimate conte Scorpirescu, ce poti sa imi spui despre poza pe care am gasit-o printre lucrurile fiicei mele?!?! magindesc.gif Ce cauta acolo? Ca sa nu mai spun si despre alte poze pe care le-am gasit....

Tu atunci Fanny, ce explicatii ai pentru poza gasita?

Nu sunt poze gasite pe nu stiu unde!! angry.gif Sunt poze cu fiica mea si cu alte obiecte strans legate de viata noastra.

+Quote Post
Teocris
post Mar 18 2009, 02:51 PM
Post #4018

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(angeldust @ Mar 18 2009, 01:05 PM) *
Mai mult decat atat, e esentiala posibilitatea asta.
Ca unul din motivele pt care cineva se razgandeste este ca a vazut cum au votat cei dinaintea lui si si-a dat seama de anumite chestii. Deci posibilitatea asta nu se va scoate.

Parerea umila a povestitorului este ca posibilitatea asta e inutila si ingreuneaza jocul. Nu face decat sa cultive cu succes spiritul de turma. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Va rog sa tineti cont ca eu seara, dupa ora 17 nu pot intra. Prin urmare va rog sa votati odata (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) Macar sa trecem la partea a doua a povestii...

+Quote Post
angeldust
post Mar 18 2009, 02:54 PM
Post #4019

Musafir

Pai cine nu a votat Teo?

Kary, to be honest, cred ca sunt niste detalii irelevante alea pe care le-ai adus tu in discutie ca sa dovedesti ca Sweet e mafioata. Nu ii iau apararea, dar nah, asa se vede din punctul meu de vedere.

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 02:54 PM
Post #4020

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(kary_pink @ Mar 18 2009, 02:49 PM) *
Sweet trecand pe langa faptul ca mi'ai vorbit urat si chiar si la un joc tot ar trebui sa te abtii sa folosesti anumite... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar ma gandesc ca te scuza faptul ca esti mafiot...

Redau a nu stiu cata oara unde eu am vazut contrazicerea. Oi fi proasta si am vazut contrazicere acolo unde nu o fi. Dar cred ca am dreptul la propria parere...

sa arunce vina pe ei (pe Fanny si pe mine)

Unde naiba am spus eu ca ii acuzi pe toti?![/i] Fanny si eu nu inseamna toti. M-am referit la distragerea atentiei, femeie.

Am gasit poza contelui Scorpirescu printre lucrurile fiicei mele! Da, si banuiesc ca cineva a omorat-o pe fata mea din gelozie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , alaturi de tine.

Sunt poze cu fiica mea si cu alte obiecte strans legate de viata noastra. [/i] Ce nu ai inteles si din alte obiecte strans legate de viata noastra??

E clar acum sau ma apuc de desenat? Si da am vorbit urat pentru ca ma scoti din sarite cu aberatiile astea.
Deci eu chiar nu ma mai joc de acum, decat sa ascult aberatii de genul.

This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 02:55 PM

+Quote Post

465 Pages V  « < 400 401 402 403 404 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 11:34 PM