![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Gata!
Terminati! Sweet, te-ai enervat degeaba. Kary isi joaca rolul in joc . Nu are nimic personal cu tine. Ce-ar fi sa fi sweet si sa-ti revi la normal? (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) Asa se comporta doua doamne? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Vrei sa iesi din joc? Se rezolva! Dar nu este cazul sa vorbesti urat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dupa parerea mea, mi-ai vorbit urat, mi-ai ignorat posturile, ai inteles doar ce ai vrut tu si mi-ai tot repetat ca m-am contrazis cand eu stiu intotdeauna si tin minte ce vorbesc. Si toate astea cu emoticoane razatoare, ceea ce mi-a dat de inteles ca iti bati joc de posturile mele. Si asta doar pentru ca incercasem si eu sa creez o poveste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In fine, ma duc la treburi.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lilisor.
Si pe cuvant jur pe rosu NU MAI JOC IN TIMPUL ZILEI. Numai seara, gata. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hei ati profitat de faptul ca am fost plecata si ma votati! Va inselati! De data asta chiar nu sunt mafioso si ma ucideti pe nedrept! Mi-s cetatean cinstit, ma rog, baroneasa cinstita! Eu abia ce-am fost data trecuta oricum, care ar fi sansele! Va rog sa va mai ganditi, pentru ca de deata asta o faceti big time! Si din cate vad eu, am reusit sa adun in absenta cele mai multe voturi!!!
Va rog sa mai asteptati jumatate de ora ca sa pot citi si eu si vota, ca abia ce-am ajuns in casa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, eu devotez Lilisor si daca chiar nu ajungem la o intelegere, si teo nu poate sa intre, ne mai gandim pana maine
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pan acum au votat:
Kary -> Sweet Sweet-> Kary Fany -> Sweet Rozy -> Lilisor Scorpi -> Lilisor Mai trebuie un vot de la Lilisor si de la Angel. Pana acum balanta se inclina in defavoarea baronesei Lilisor von Ferobon, cu doua voturi. Regina Borcaneziei, Sweet are si ea 2 voturi. E socata si nu-i vine sa creada ca cineva poate gandi rau despre ea. O firava acuzatie planeaza si asupra contesei Kary de Loverbrut, materializata printr-un vot impotriva ei. Pranzul se transforma in ceaiul de la ora cinci. Baroana e in cumpana. Sa continue festivitatile sau sa arunce toata mancarea la caini? Printesa Fany inca mai spera ca va imbraca in scurta vreme rochia de mireasa (IMG:http://www.rochiidemireasa.us/poze/Rochia-sau-Mireasa-5602081114.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Devote Lilisor. De accord. Eu zic ca in seara asta o sa ne putem decide.. ca deja s-au spus multe. Eu una nu pot acum sa anlizez nimic. Sorry.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt consternata sa vad ca un joc care incepe frumos risca sa se transforme intr-o balacareala. Sincera sa fiu, chiar daca mafiotii ar alerga goi pe aici, eu mi-as pastra votul. Am facut-o cand Scorpi a avut istericale, desi toata lumea s-a retras, o fac si de data asta. Jocul e joc.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot pe faptul ca jucam mai mult seara ma bazam, dar anyway!
Din toata adunarea de vita nobila, adica 8, eu exclud 5 : pe mine bineinteles, ca macar de mine sunt absolut sigura, pe Kary, pe care nu o cred mafiot, asisderea si pentru Sweet, pe Albi of course (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si pe Angel care se vede ca nu cauta doar sa moara oricine! Raman Scorpi, Rozy si Fanny. Acum Scorpi cu Rozy s-au scarmanat, s-au fugarit, care sa fie doctorul si care nu, desi mie oricum nu mi s-a parut ca Rozy ar fi zis vreodata ca e doctor, deci nu inteleg de unde agitatia printisorului! Cuplurile ar fi Fanny-Scorpi, pe care tot bat apa-n piua de la inceput, Rozy-Fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Sa zicem ca Rozy-Scorpi nu-s! Votez Fanny, si sper sa aud de la ea ceva mai mult decat ca ea nu voteaza din printipiu! |
|
|
![]()
|
|
Kary -> Sweet
Sweet-> Kary Fany -> Sweet Rozy -> Lilisor Lilisor -> Fany Rasturnari de situatie in sala de bal (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 01:09 AM |
|