IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 402 403 404 405 406 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Teocris
post Mar 18 2009, 03:29 PM
Post #4031

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Gata!
Terminati!
Sweet, te-ai enervat degeaba. Kary isi joaca rolul in joc . Nu are nimic personal cu tine. Ce-ar fi sa fi sweet si sa-ti revi la normal? (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif)
Asa se comporta doua doamne? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Vrei sa iesi din joc? Se rezolva! Dar nu este cazul sa vorbesti urat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 03:30 PM
Post #4032

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Dupa parerea mea, mi-ai vorbit urat, mi-ai ignorat posturile, ai inteles doar ce ai vrut tu si mi-ai tot repetat ca m-am contrazis cand eu stiu intotdeauna si tin minte ce vorbesc. Si toate astea cu emoticoane razatoare, ceea ce mi-a dat de inteles ca iti bati joc de posturile mele. Si asta doar pentru ca incercasem si eu sa creez o poveste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In fine, ma duc la treburi.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 03:44 PM
Post #4033

Musafir

Votez Lilisor.

Si pe cuvant jur pe rosu NU MAI JOC IN TIMPUL ZILEI. Numai seara, gata.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 04:23 PM
Post #4034

Musafir

Hei ati profitat de faptul ca am fost plecata si ma votati! Va inselati! De data asta chiar nu sunt mafioso si ma ucideti pe nedrept! Mi-s cetatean cinstit, ma rog, baroneasa cinstita! Eu abia ce-am fost data trecuta oricum, care ar fi sansele! Va rog sa va mai ganditi, pentru ca de deata asta o faceti big time! Si din cate vad eu, am reusit sa adun in absenta cele mai multe voturi!!!

Va rog sa mai asteptati jumatate de ora ca sa pot citi si eu si vota, ca abia ce-am ajuns in casa!

+Quote Post
angeldust
post Mar 18 2009, 04:26 PM
Post #4035

Musafir

ok, eu devotez Lilisor si daca chiar nu ajungem la o intelegere, si teo nu poate sa intre, ne mai gandim pana maine

+Quote Post
Teocris
post Mar 18 2009, 04:35 PM
Post #4036

V.I.P.

Pan acum au votat:
Kary -> Sweet
Sweet-> Kary
Fany -> Sweet
Rozy -> Lilisor
Scorpi -> Lilisor

Mai trebuie un vot de la Lilisor si de la Angel.
Pana acum balanta se inclina in defavoarea baronesei Lilisor von Ferobon, cu doua voturi.
Regina Borcaneziei, Sweet are si ea 2 voturi. E socata si nu-i vine sa creada ca cineva poate gandi rau despre ea.
O firava acuzatie planeaza si asupra contesei Kary de Loverbrut, materializata printr-un vot impotriva ei.
Pranzul se transforma in ceaiul de la ora cinci. Baroana e in cumpana. Sa continue festivitatile sau sa arunce toata mancarea la caini?
Printesa Fany inca mai spera ca va imbraca in scurta vreme rochia de mireasa
(IMG:http://www.rochiidemireasa.us/poze/Rochia-sau-Mireasa-5602081114.jpg)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 04:35 PM
Post #4037

Musafir

Devote Lilisor. De accord. Eu zic ca in seara asta o sa ne putem decide.. ca deja s-au spus multe. Eu una nu pot acum sa anlizez nimic. Sorry.

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 04:36 PM
Post #4038

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sunt consternata sa vad ca un joc care incepe frumos risca sa se transforme intr-o balacareala. Sincera sa fiu, chiar daca mafiotii ar alerga goi pe aici, eu mi-as pastra votul. Am facut-o cand Scorpi a avut istericale, desi toata lumea s-a retras, o fac si de data asta. Jocul e joc.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 04:39 PM
Post #4039

Musafir

Si eu tot pe faptul ca jucam mai mult seara ma bazam, dar anyway!

Din toata adunarea de vita nobila, adica 8, eu exclud 5 : pe mine bineinteles, ca macar de mine sunt absolut sigura, pe Kary, pe care nu o cred mafiot, asisderea si pentru Sweet, pe Albi of course (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si pe Angel care se vede ca nu cauta doar sa moara oricine!

Raman Scorpi, Rozy si Fanny. Acum Scorpi cu Rozy s-au scarmanat, s-au fugarit, care sa fie doctorul si care nu, desi mie oricum nu mi s-a parut ca Rozy ar fi zis vreodata ca e doctor, deci nu inteleg de unde agitatia printisorului! Cuplurile ar fi Fanny-Scorpi, pe care tot bat apa-n piua de la inceput, Rozy-Fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Sa zicem ca Rozy-Scorpi nu-s!
Votez Fanny, si sper sa aud de la ea ceva mai mult decat ca ea nu voteaza din printipiu!

+Quote Post
Teocris
post Mar 18 2009, 04:42 PM
Post #4040

V.I.P.

Kary -> Sweet
Sweet-> Kary
Fany -> Sweet
Rozy -> Lilisor
Lilisor -> Fany

Rasturnari de situatie in sala de bal (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 402 403 404 405 406 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 01:09 AM