![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De unde e regula asta ca nu inteleg: tu votezi pe credinta ca Sweet si Kary nu sunt mafioti, iar eu nu pot sa votez pe principiul ca Scorpi si Angel nu sunt mafioti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu merg pe intuitia initiala si votez Rozy , chiar daca pledoaria ei a fost oarecum convingatoare, totusi jocul de la inceput cu am facut autopsii dar nu sunt eu doctorul parca nu m-a convins (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dupa tot circul asta, parca am second thoughts cu referire la Kary. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate ca a fost neatenta sau pur si simplu asa joaca ea, nu sunt foarte convinsa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Totusi, nu cred ca ne-am fi injosit atat de mult daca am fi fost mafioti. Am si eu totusi orgoliul meu, care e primordial. Votez Fanny, pentru ca mi s-a parut ca a adus niste argumente deloc sustenabile si ingenuitatea expusa pare a masca.
O sa mai intru dupa 8:30, cand ajung acasa. This post has been edited by sweet_girl: Mar 18 2009, 05:10 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi nu e nici o regula, aici fiecare voteaza dupa anumite rationamente pe care le face si care pot sau nu pot fi adevarate! Eu cred in sensul ca pentru mine ele doua nu par mafioate, prea mult s-au tras de maneci ca sa fie! Oricum, incep sa cred ca si Scorpi mi-e nevinovata deci raman Fanny cu Rozy. Adica asa cred eu!
In concluzie singura chestie pe care voiam sa o stiu e pe ce rationamente ti-ai fundat principiul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet, ai uitat procedura, adica sa devotezi. Interesant ca se pastreaza ideea m-a votat, sa-l votez si eu sa nu raman de caruta.
Scorpi mi-e nevinovata? - ce e asta Lilisor? Nu-mi spune ca incepi sa te tradezi? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet te-as ruga despre injosiri si altele sa vorbesti doar in numele tau. Eu am jucat corect, indiferent ca din punctul tau de vedere am venit cu aberatii iesite din comun... Asa vezi tu lucrurile si respect asta.... Dar nu te-am jignit si nu ti-am vorbit urat. Si daca tu insisti ca ti-am vorbit urat prin faptul ca tu mi-ai interpretat emoticoanele si altele ar trebui si mai mult sa accepti ca eu vad contrazicere acolo unde tu spui ca nu este. Fiecare are opinia sa...
Mi-ar fi placut sa'ti retragi cuvintele urate aruncate mie pentru ca nu le meritam...Refuz sa cred ca daca nu esti mafiot imi puteai vorbi asa... |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi daca ar fi fost mafiot i-ar fi convenit sa ma voteze pe mine, care nu sunt mafioata!!!!, si sa argumenteze intr-un fel sau altul ca si ea e buna de gura ca si Angel! Oricum, tu erai pe lista mea in ambele cazuri, partenera ta ramane pentru maine!
|
|
|
![]()
|
|
Lilisor, Scorpi, daca nu ma insel te-a si votat... dupa care te-a devotat la devotarea generala.
Sa inteleg ca petru ca te-a devotat, asa cum a facut si Angel, si e dispusa sa mai asculte cateva ore de argumente, e nevinovata. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt de accord cu Lilisor. Scorpi nu e vinovata.
Si eu cred ca intr-adevar e Rozy si Fanny perechea de mafioti. Ar mai putea fi Fanny - Angel. Votez Fanny. |
|
|
![]()
|
|
Nu-i mare pierdere un cetatean fara rol. Dar va deveni valoros in momentul in care veti ramane sa va luptati cu 2 mafioti si nici nu veti sti care de unde va lovesc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Repet ce-am spus si in trecut cand am fost in pozitia asta (ca n-am superstitii): n-o sa fac istericale. E democratie si e joc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 09:54 AM |
|