IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 404 405 406 407 408 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Mar 18 2009, 06:00 PM
Post #4051

Musafir

Taci tu, mafioata mica. Cand ma gandesc ca am dormit in acelasi pat si am mancat din acelasi castron. Mai era sa te iau si de nevasta. phiiii
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 06:03 PM
Post #4052

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

De ce sa spun c-o sa ma regreti? Nu mai bine sa te usuci de dorul meu?

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 06:22 PM
Post #4053

Musafir

Poi tocmai, ca e joc! De aceea daca nu te simti cu musca pe caciula incerci sa-i convingi pe ceilalti ca nu esti tu cel care trebuie votat! Si acest laissez fair, laissez paser m-a facut sa te votez, de parca stii ca esti mafiot, asta este, te-am votat, sanatate!

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 07:17 PM
Post #4054

Moderator Global

Eu stiu ca unele dintre voi chiar se asteapta sa fiu mafioata, dar nu-s. Altele, adevaratele mafioate, se bucura cand voturile se indreapta spre o singura persoana si pluseaza. Eu sunt oricum te parere ca fiecare culege ce-a semanat si daca prefera sa ramana cu doi mafioti pentru ca au ochii prea atintiti asupra mea si sperante mari sa ma fi pus Teo de data asta "nene rau", chiar o sa ramana. Situatia n-o schimb eu, ci voi care va stiti nevinovati.
In cazul in care va intrebati pe cine banuiesc c-ar fi mafiot, raspunsul e clar: vedeti cine insista cu tarie si fara dovezi ca x e inocent, dar eu trebuie ca sunt mafioata.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 07:23 PM
Post #4055

Musafir

Fanny, asa insist si eu si sincer iti spun ca nu-s mafioata, dar ca tu imi pari a fi. Si eu personal as fi putut vota Sweet doar ca sa echilibrez balanta dintre mine si ea si sa nu pierd eu. Dar nu am facut chestia asta, pentru ca am stiut ca sunt o baroneasa cinstita si daca e sa vada si altcineva asta, atunci e bine!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 07:40 PM
Post #4056

Musafir

Asaa... am recitit si eu cu atentie. Suspiciunile mele raman: Fanny - Rozy sau Fanny - Angel. In rest orice alt posibil cuplu o include fie pe Kary fie pe Sweet si nu prea cred ca nici una dintre ele.
Kary a fost un pic prea zeloasa si prea a luat in serios rolul (been there done that sa scorpirescu stie). Chill, girl, e doar un joc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In locul lui Sweet, sincer si eu m-as fi enervat. Lui Sweet i-a sarit un pic mustarul, nevinovata pobabil fiind nu pricepea unde greseste si Kary era tot calare pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat fight (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca le-am exclus pe amandoua.

Pe Lilisor am scos-o pentru ca dintre cele ramase (Fanny, Rozy, Angel si Lilisor) ea nu putea fi cu nici una din celelalte 3. Asta daca nu cumva s-au votat mafiotii intre ei. Dar avand in vedere ca au fost putine voturi pe om, deci decisive, nu s-au riscat ei.

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 07:45 PM
Post #4057

Moderator Global

A echilibra balanta inseamna 50% sanse, a atentiona ca nu esti mafiot si c-ai fost votata in lipsa inseamna sanse mult mai scazute - nu trebuie prea multe explicatii despre calcul, ca-i vizibil.
Oricum, nu inteleg de ce insisti sa ma convingi ca nu esti mafioata? Nu te-am votat, asa ca nu-i nevoie sa faci lobby la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"sarit putin mustarul"? - uiii, putin spus. Doar cine stie, cunoaste!

devotez Sweet si sa mai gandesc

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 07:45 PM
Post #4058

Musafir

Una e sa te enervezi si alta e sa'i vorbesti cuiva urat...

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 07:49 PM
Post #4059

Moderator Global

Ma bucur ca macar la capitolul asta pot sa fac echipa cu cineva. Argumentele poti sa le sustii si comportandu-te civilizat.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 08:09 PM
Post #4060

Musafir

Hai, bre, sa ne relaxam ca-i mai amuzant. Nu tre sa luam totul chiar atat de in serios.

Cand se inchide votarea? Fanny, tu cand votezi final? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am bagat divort, ai vazut? Ce-ai avut cu Albina saraca? Zvonurile despre noi nu erau adevarate. Eram doar prieteni. Din copilarie.

+Quote Post

465 Pages V  « < 404 405 406 407 408 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 08:12 AM