IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 407 408 409 410 411 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Mar 18 2009, 09:47 PM
Post #4081

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

De unde insistenta asta sa plasam totul in plan personal? Ca eu nu te plac? Ca eu nu cred c-ai putere de convingere.
Imi pui in gura chestii care nu-s spuse de mine. Daca asta-i originalitate, apoi sa ma scuzi, in opinia mea pur persona asi in afara jocului, e paparazzeala de tip click.
Despre puterea de convingere lucrurile au stat asa: am spus ca, in mintea mea, teo n-ar fi repartizat roluri de mafioti catre fetele cu logoree si capacitate de convingere ca Angel, Scorpi sau Rozy. De aici concluzia ta.
Eu nu vin cu atacuri la baioneta si nici nu votez ca ma voteaza x-ulescu. Iar tu daca ai fi intr-adevar atat de inocenta pe cat sustii, ai prefera sa prinzi criminalii, nu sa-mi spui mie: scuze, te-as devota cu placere, dar arata-mi ca ai epoleti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sau poate ai tu o fixatie pe faptul ca eu "nu te plac" si te-am votat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 09:51 PM
Post #4082

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sincer, daca ma placi sau nu, chiar nu ma intereseaza! Si nici ce crezi despre mine, nici in plan personal, nici la mafia. Si deja ajungem prea departe, doamna fara epoleti.

+Quote Post
Fanny
post Mar 18 2009, 09:52 PM
Post #4083

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hai c-am ostenit. E clar ca preferati sa omorati la intamplare decat sa cautati vinovati, iar lucrul asta e in defavoarea voastra. Sunt toate voturile, din cate stiu si vad ca numai aia care sustin c-am vrut sa-mi strict propria nunta.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 10:28 PM
Post #4084

Musafir

Mai, ce facem? Amanam pe maine seara? Eu maine pe zi nu o sa pot juca, nici nu prea o sa fiu pe la birou. mh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 10:37 PM
Post #4085

Musafir

Eu pot juca doar pana vineri dimineata... Eventual va las votul meu daca se prelungeste

Daca in opinia voastra Fanny este mafiot, cu cine ar face pereche?

Nu vi se pare ca ceva nu e bine ca suntem prea imprastiati?

Fanny are trei voturi

Sweet unu

Lili unu

Rozy unu

Scorpi unu

Inainte de asta Lili avea trei sau patru voturi si brusc toti s'au razgandit si au votat diferit...

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2009, 10:37 PM
Post #4086

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Teo nu e prin zona, nu? Maine o sa am o zi foarte plina si voi fi destul de absenta..

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 18 2009, 10:38 PM
Post #4087

Musafir

Cu Angel sau cu Rozy.

Am vazut-o pe albina pe aici. Daca o apeleaza cei cu roluri si ii spun ei ce si cum nu putem continua cu ea povestitor? Zic si eu ... ca sa nu asteptam pana cine stie cand.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 18 2009, 10:40 PM
Post #4088

Musafir

Mai, fie ce-o fi! Nu e prima oara cand ar castiga mafiotii! Nu ca ar fi un lucru de dorit. Eu personal imi mentin votul, sper ca e alegerea corecta! Celalalt mafiot de pe lista mea e Rozy. Eu sper sa se incheie macar maine prima tura a jocului si spre seara sa-i dam drumul cu turul doi.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 18 2009, 10:41 PM
Post #4089

Musafir

Scorpi nu e corect fata de Teo. Mereu i s'a intamplat cate ceva cand a participat la Mafia...Las ca nu murim daca nu apare...Se continua maine de la 6 cand ajungi si tu acasa...

+Quote Post
rozy
post Mar 18 2009, 10:42 PM
Post #4090

Musafir

Eu va zic sincer ca sunt asa de obosita incat nici nu mai stiu cine a zis ce despre cine si nu mai pot cu jocu asta!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tine de asa mult timp,ca nici nu mai stiu daca Lilisor e vinovata sau nu.
Acu intre Fanny si mine nush ce legatura ati gasit. Daca nu mor,sper sa va schimbati parerea, ca nu ati nimerit-o neam (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Si eu ajung maine pe la 4

This post has been edited by rozy: Mar 18 2009, 10:43 PM

+Quote Post

465 Pages V  « < 407 408 409 410 411 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:22 AM