![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Al doilea mafiot chiar e o provocare. Ar fi bine daca politistul ne-ar putea da o pista, dar este mai greu cu stripperita si mafiot. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Va sugerez sa luati in calcul 2 mafioti si dupa ce ma masacrati. Altfel, n-aveti nicio sansa sa castigati. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf.. si acum stam si ne uitam unii la altii? Pai daca eu trec sa zicem de noaptea asta si ajung pe maine seara, iar maine seara teo iar nu intra ce facem?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi,lasa votul de acum. Si eu il las. Si inchide Teo in timpul zilei.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, lasam voturile in seara asta, maine Teo le contabilizeaza si trece la urmatoarea zi. Si maine seara iarasi votam si vineri dimineata numara... Cam atat era de ajuns pana acum... nu-mi amintesc sa fi avut vreo tura cu 3 nopti...
Eu ma bag la somn. Ca o baroana plinuta ce sunt(vezi poza pusa de Teo), ora de Tae Bo e un somnifer perfect! Asa ca eu va urez la toata nobilimea, desi am mai uitat de unde suntem, noapte buna! Ps: Jocul asta nu e personal, daca era asa trebuia sa ma supar vesnic pe Scorpi pentru ca in primele jocuri ma banuia si ma vota mereu, indiferent de ce faceam! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teo nu prea cred ca o sa mai intre in seara asta..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Albina, mi hija, te-am vazut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Teo maine ziua aduna voturile scrie povestea pentru runda 2 si seara se continua...
|
|
|
![]()
|
|
Voi va referiti la al doilea vot? Excluzand-o deja pe Fanny?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ok atunci. Eu votul l-am lasat.
Ma culc ca is rupta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna, mafiotilor uratilor! |
|
|
![]()
|
|
Si noapte buna, cetatenilor frumosilor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:06 AM |
|