IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kalua
post Jan 24 2009, 10:32 PM
Post #411

Musafir

Angel, esti o uracioasa si nu te mai iubesc! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uite-asa! Auzi, se ia de mine ca boala de omul sanatos! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Si eu o suspectez pe walpu, parca prea se da de ceasul mortii. Pierdere-pierdere, suferinta-i mare, nu zic nu, dar parca prea vrea sa ne convinga ca ea n-are nici in clin, nici in maneca cu odioasa fapta.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2009, 10:33 PM
Post #412

Musafir

Da bre Roxa ...ai dreptate...sunt oleaca beata am impresia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci daca ma comport ciudat acum stiti de ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar Pink nu zice nimic? O excludem de pe lista suspectilor doar pentru ca e disparuta in misiune? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2009, 10:34 PM
Post #413

Musafir

QUOTE(kalua @ Jan 24 2009, 10:22 PM) *
ultima data cand am luat masa impreuna a lasat betele in bol

Cand a luat masa cu tine...ultima oara... stai ca nu inteleg, eram practic aproape nedespartite, doar in cateva seri cand mi-a zis clar ca ramane peste noapte la ai ei sa-si ingrijeasca bunica oarba. Si cand ma gandesc ca m-a surprins cineva o data zicandu-mi ca era cu cineva cu parul gri...
kalua, nu-mi spune, nu-mi spuneca ati fost impreuna, eu stiu ca pe mine ma iubea, eram viata ei. A avut poate o ratacire si cand a vrut sa se intoarca la mine, ai omorat-o...!!! recunoaste!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2009, 10:36 PM
Post #414

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mah, o las in pace pe Pink, ca date fiind conditiile fata o fi in vreun club ceva. Deci, daca e plecata de acasa, mafiot n-are cum sa fie. N-o acuz pana nu apare.

Insa Walpu imi da de banuit, vorba lui Kalua, prea se vaita. Pana una alta, VOTEZ WALPU.

+Quote Post
rozy
post Jan 24 2009, 10:38 PM
Post #415

Musafir

Opa...un triunghi amoros? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Kalua,te-ai dat de gol? Ai hacuit-o pe Scorpi?

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 10:42 PM
Post #416

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

cetatenii devin suspiciosi. orice detaliu pe care inainte il neglijau il analizeaza acum cu atentie. sa fie Pink vinovata, deoarece e de negasit in oras? sa fie vinovata Kalua, care declara in public ca Scorpi si-a presimtit moartea. sa fie Walpu dpvada ca dragostea omoara? Sau criminalii adevarati se ascund dupa vorbe mestesugite si batiste inlacrimate?

Pentru ca politia pare ineficienta, oamenii vor sa-si faca dreptate singruri.
Walpu si Kalua sunt vizate (fiecare cu cate un vot) pentru linsarea in piata publica.

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2009, 10:46 PM
Post #417

Musafir

Haha! O votez pe walpu!
Nici nu stiam c-o tine asa din scurt pe scorpi. Walpu, rusinica!

Haideti, bre, parca voi n-ati fost niciodata cu scorpi la o cafea, o vata pe bat!

Si-o votez si pe Angel.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2009, 10:47 PM
Post #418

Musafir

Puteti sa ma taiati bucatica cu bucatica, durerea ce o simt in mine nu poate fi intrecuta de nici un chin fizic. Iar acum, sa aflu ca fata cu par gri mi-a rapit unica bucurie. Nu mai vreau nimic de la viata asta. Cand ma gandesc ca in fiecare zi la spital aduc pe lume atatea suflete, al meu parca nici nu mai are valoare. Totul e sumbru, e hau...
votez: kalua

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2009, 10:47 PM
Post #419

Musafir

Iote bre kalua, da tu esti mai cu motz de poti sa votezi 2 persoane odata? Vezi ca te trimit imediat sa citesti regulamentul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2009, 10:48 PM
Post #420

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, esti mortala! Am ras cu lacrimi, a venit si Mr Szi sa vada ce ma amuza atat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:17 PM