![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu Sweet,doar primul vot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu am lasat votul, nu mai sunt asa sigura de el,dar si eu am ochii cazuti pe gingii, asa ca ma retrag in asternut Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Thx de lamurire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa mai dau o tura noapte de licenta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu imi mentin votul, adicatelea rozy
Sunt surpinsa ca nu o mai banuieste nimeni pe rozy. Oare chiar asa rau sa ma insele instinctul tura asta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sincer eu m-am gandit ca nu si-ar omori sora din prima noapte, desi e joc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau poate sunt eu prea emotionala.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca te inseli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozy e o jucatoare buna. Daca o banuia pe sora-sa ca e police o matrasea fara urma de regret sunt sigura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi si eu am zis ca e Rozy, in combinatie cu Fanny. Dar am votat-o pe Fanny initial pentru ca.... nush... asa am vazut-o pe ea prima oara.
Neata si ne vedem peste 3 ore... iar facultate, asa de dimineata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, daca eram mafiot,nu crezi ca eram mai atenta la ce zicea, si o lasam mai moale cu caterinca cu autopsia? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Chiar tu zici ca joc bine. Ar fi fost really stupid. Si nu inteleg de ce tii tu mortis sa indrepti privirile asupra mea (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh....uite mie asa imi spune instinctul. Si chiar daca nu o sa iesi linsata in tura asta, eu as ruga politistul chiar sa intrebe de tine la noapte.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Pai daca politistul intreaba de banuiala fiecaruia ii trebuie vreo 5 nopti ca sa'i linisteasca pe toti. Voi vedeti ce cetateni dezorganizati suntem? Fiecare a votat dupa cum i'a tunat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cu insistenta asta a ta sa o vezi mafioata pe Rozy cu autopsia mi'e ca tu insuti ascunzi ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' chiar il rog si eu sa intrebe de mine, ca ma omorati de aiurea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 10:24 PM |
|