![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu prea cred ca e Rozy ca a tot vbit asa la caterinca (gen 'crapa cineva o data?' sau 'lume moarta si imprastiata' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - cam ce imi amintesc eu + taiteii din stomac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si cred ca in calitate de mafioata, ar fi fost ceva mai implicata si prudenta. Si in plus, parca a votat-o pe Fanny? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Despre care eu chiar cred ca e mafioata.
As vrea sa vad o evidenta actuala a voturilor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 10:03 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nah, e posibil sa ma insel nu zic ca nu, dar daca nu de rozy atunci de cine propui sa intrebe?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am votat Lilisor
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
gata.
inchid ziua asta. asteptati partea a doua. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de tine Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa cum ar putea sa intrebe de oricine.
Uite eu personal mai degraba pentru faza cu autopsia o vad pe Rozy nevinovata dar pe tine habar nu am. Daca la inceput te simteam cinstita acum m-am cam razgandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata buai, nu mai schimbati nimic, ca vrea Teo sa inchida
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sedinta prelungita din sala balului a dus la rasturnari spectaculoase de situatie.
Baroana asista neputincioasa la galceava iscata intre invitati. Si-a dat cuvantul ca indiferent de persoana care va fi votata, aceasta va sfarsi pe fundul lacului fara fund din spatele castelului. Socul este insa foarte mare cand afla ca iubita ei fiica, printesa Fany, este cea care va avea aceasta soarta. Imbracata in rochie alba de panza, printesa este legata si aruncata de gloata zgomotoasa in apele negre ale lacului. Sarmana printesa! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oare chiar merita sa moara? Oare firul vietii ei a fost scris sa fie atat de scurt? De ce toata lumea s-a intors impotriva ei? Chiar si contele... Fany - 3 voturi Rozy - 1 vot Sweet - 1 vot Scorpi - 1 vot Lilisor - 1 vot Mancarea nu va fi servita la o nunta ci la o pomana. Rochiile albe si florile ce umpleau palatul au disparut. La fel si veselia si muzica. Toti au fetele posomorate si si hainele cernite. Fiecare jeleste ceva sau pe cineva. Oare pe cine sau ce anume? Desi nunta nu va mai avea loc, invitatii au fost rugati sa mai ramana cateva zile la castel. Sa speram ca in acest timp vom afla cine sunt vinovatii pentru nenorocirile petrecute. In aceasta noapte nu a mai murit nimeni. Raman in joc: Angel, Kary, Sweet, Rozy, Lilisor si Scorpi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-a mai murit nimeni!!! Aleluia! Dupa ce m-ati facut sa imi arunc in lac propria fiica, macar atat!!
Acum chiar daca nu mai avem nici o nunta in desfasurare, pana nu dau de capatul acestui mister nu paraseste nimeni conacul si eu nu imi voi gasi linistea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Astept politistul cu ceva informatii revelatoare, ca doar nu il platesc degeaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa inteleg ca in noaptea asta s'a atentat fix la doctor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:58 PM |
|