![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi:
Uhaaa... ce facem? Cine s-o salvat? Sau e secret? Police? Sweet: Si eu as vrea sa stiu cine sunt cei 2 pioni importanti ai jocului. magindesc.gif Angel: mai pe mine ma intereseaza mai mult de politist. Kary zice ca nu-i, Sweet zice ca nu-i, rozy ca nu-i, Scorpi ca nu-i, io nu-s. Lilisor a zis ceva legat de asta? ca nu mai stiu magindesc.gif Deci sa zica doctorul cine este, oricum mafiotii il stiu acum care e, ar fi ideal sa il stim si noi Lili: Nuu, eu nu mi-s nici doctor nici politist! Rozy a spus ca nu'i nic'... Sooo o brambureala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda...cam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
E hai, chiar nici o ideee? Nimeni?
Indicii importante: se pare ca criminalul lui Albi poarta 39-40 la picior, are peruca alba si uraste supa de prepelita. Nu este neaparat puternic, avand in vedere ca Albi era subtirica. Oricine o putea imbranci in oala. Poarta peruca pentru ca s-au gasit urma de pudra alba pentru peruca si uraste supa pentru ca altfel nu ar fi stricat bunatate de supa . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Singura care ramane sa fie doctor e Rozy, pare-se. No, daca Rozy e doctorul, atunci mie imi ramane un singur cuplu de mafioti. Fanny - Angel. Angel, tu esti mama-soacra? Tu si fica-ta ati linsat-o pe albinuta?
Traiesc o adevarata drama interioara... persoanele pe care vroiam sa le aduc in casa mea. Nu pot sa cred. Astept sa vina Rozy sa confirme. Daca o fost doctor ma gandesc ca si-o salvat propriul dos. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope- nu sunt io.
Si am o vaga senzatie ca nu era nici Fanny. 39-40 la picior io nu port. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Care dintre voi traieste pe picior mare ha? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu le-am exclus pe Kary si Sweet. Poate am luat teapa. Interesant, asa putea spune. Interesanta tactica de-a dreptu.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary (19/03/2009 11.14.29): zi'mi macar daca esti politist si ce ai aflat ca sa le spun la fete..ca se agita pe aici
Rozy (19/03/2009 11.14.48): da' nu va zisei ca nu-s nik? Rozy (19/03/2009 11.14.51): cetatean onest Kary (19/03/2009 11.15.20): ok le spun...si suntem in ceata totala pt ca nimeni nu e pana acu' politist Rozy (19/03/2009 11.15.30): poate era albi Rozy (19/03/2009 11.15.33): Rozy (19/03/2009 11.15.38): sau fanny Kary (19/03/2009 11.15.48): ar fi tare Rozy (19/03/2009 11.16.10): gataaa Rozy (19/03/2009 11.16.11): a venit profu Poate o fi ea doctor. Ca nah scria de la scoala si se grabea si poate credea ca o intreb doar de politist... Eu insist sa o vad mafioata pe Sweet pentru ca sufletul meu nu vrea sa accepte reactia ei... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu prea cred ca e Sweet, pe mine una m-a convins. La fel si kary. Merg si eu pe ideea ca nu s-ar fi balacarit nimeni in asemenea hal daca se mai stia si cu musca pe caciula.
Singurele care nu prea m-au convins sunt Lilisor si scorpi. Acu ori amandoua ori doar una din ele. Dar totusi cine pana mea e doctoru? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In privinta lu' Rozy cum de te'ai razgandit?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai rozy e doctoru nu??? Ca altfel makes no fucking sense.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 07:11 AM |
|