![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bah da-o in futere de treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci io refuz sa mai zic ceva pana cand se anunta doctoru (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nopity.gif)
Hai ca recunosc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-am sinucis! Alea din ciorba erau prepelitele crescute cu manutele mele, printre albine! Si cum stiti ca eram vegetariana, daca prepelitele mele s-au dus, trebuia sa ma duc si eu cu ele! Ca daca prepelita nu e, nimic nu e! Vie vreau sa spun! Acum sunt fericita cu ale mele prepelite! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai ia terminati cu prostiile astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Serios acum, cer sa mi se aduca un cap de doctor pe tava ca o baroneasa ce sunt, ca deja ma henervez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine, mah, recunosc! Eu sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine, mah, recunosc! Eu sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Daca is amandoi mafiotii ce ne facem? Probabil doctorul nu vrea sa se declare ca o sa sara strippertia pe ea.
La fel si politistul foarte posibil. deci ce naiba facem? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
That would be like very stupid.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez Angel,na ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
No shit, oare de ce nu ma mir? :|
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca in mintea voastra Fanny nu era mafiot de ce ati votat'o? Ca nu vad logica sa crezi ca sunt amandoi mafiotii in viata dupa ce ai votat Fanny convinsa ca e mafiot.
Si de ce ati mai intrebat de doctor si politist daca nimeni nu recunoaste ca e? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:25 PM |
|