![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
LE Eu zic sa incepem sa votam.
Votez Angel. (pentru mine numai ea a ramas sa fie cu Fanny). Daca ea nu e mafiot inseamna ca ori Kary ori Sweet ori amandoua sunt mafioti. Eu o sa plec in curand. Va rog nu inchideti jocul fara mine. Votul meu nu e final! This post has been edited by scorpirescu: Mar 19 2009, 05:12 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar scorpi pe Rozy de ce nu ai luat-o deloc in calcul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu cred ca sunteti voi doua. Daca nu, una din voi sigur e, pentru asta imi pariez toti banii. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, eu nu am votat Fanny
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce cetateni uniti am fost jocul asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Rozy ma refeream la Scorpi... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Privind in urma sunt din ce in ce mai convinsa ca scorpi si rozy au ceva de ascuns.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai fratilor eu m-am uitat in urma si e jale
Initial voturile au fost: Kary voteaza Sweet Sweet voteaza Kary Angel voteaza Lilisor Fanny voteaza Sweet Rozy voteaza Lilisor Scorpi voteaza Lilisor Apare Lilisor dupa o absenta de cateva ore si se rastoarna clasamentul Angel si Scorpi devoteaza Lilisor Lilisor voteaza Fanny Angel voteaza Rozy Sweet voteaza Fanny Scorpi voteaza Fanny Fanny devoteaza Sweet apoi o revoteaza apoi o devoteaza si voteaza Scorpi Eu as vrea niste explicatii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu am ce explicatii sa dau. Nu mi-am schimbat votul, si zisesem de inainte ca, prin excludere, cele 3 cu posibilitati "mafioate' erau Lilisor, Angel si Sweet, dar ca Sweet imi da cel mai putin de banuit din cele 3
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu vad ce explicatii as putea oferi. Am votat Lilisor desi instinctul intial mi-o indica pe rozy pentru ca toti o vedeati pe rozy cea mai nevinovata si ea a fost destul de convingatoare in pledoaria ei. Dar apoi mi-am amintit ca mi-am promis sa merg pe primul instinct si am votat-o pe rozy, pe care o vad in continuare vinovata.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici nu ma mai lupt,ca vreau sa se termine odata jocu astaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cred ca nu o sa mai joc mafia ceva timp, ca asa ce m-a plictisit/agasat jocu asta de numa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehhh nah, numai fitze si figuri.
Pai nu mai jucati fratilor, ca doar nu v-am obligat eu. fiecare ar vrea ca restul sa isi organizeze programul in jurul lui. Ori asa ceva nu este posibil. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 09:03 PM |
|