IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kalua
post Jan 24 2009, 10:52 PM
Post #421

Musafir

Haolica! Fie vorba intre noi acum, inafara de joc, eu azi is tampitica tare, zau ca mi s-a parut ca trebuie votati doi. Shame on me!

Revenind la joc: moartea lui scorpi m-a intors cu susu-n jos, binenteles ca:
o devotez pe Angel ca nu se poate s-o votez, nu ca n-as vrea.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Jan 24 2009, 10:53 PM
Post #422

Musafir

Walpu pare intr-adevar o persoana posesiva, si toate vorbele astea frumoase ma fac sa cred ca avea o obsesie pt Scorpi!
Votez Walpu

+Quote Post
angeldust
post Jan 24 2009, 10:56 PM
Post #423

Musafir

Hai ca sigur apuca sa ma intorc din delegatie pana apare si mafioata de Pink....ca oricum nu putem linsha pe nimeni pana nu isi da si ea votu.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2009, 10:59 PM
Post #424

Musafir

Cetateni, sunteti atat de orbi!
Ce face politia, nici un semn, nici un indiciu, macar sa se afle arma crimei, poate criminalul care a pangarit corpul minunii mele e neprofesionist si aflu si eu pe cine trebuie sa ma razbun.
Viata mea vad deja ca nu mai are nici o directie.

Azi, am lesinat de durere, lipsa de hrana si nesomn. Colegii de garda m-au bagat in perfuzii.

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 11:01 PM
Post #425

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sunt trei voturi impotriva iubitei indoliate Walpu si doua impotriva "fetei cu parul gri" Kalua.
Se pare ca e nevoie ca cetateana Pink-Lemonade sa se intoarca de urgenta in oras.
Asta in cazul in care cetatenii revoltati nu descopera in anchetele lor private noi elemente care sa le schimbe votul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2009, 11:01 PM
Post #426

Musafir

Ne-a facut-o Pink! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca pot sa-mi vad de treburi pana maine pe la pranz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 24 2009, 11:07 PM
Post #427

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mda. Apai, va zic si eu noapte buna in cazul asta. Sper ca maine sa se faca lumina in acest caz.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 24 2009, 11:10 PM
Post #428

Musafir

Vai ce m-am mai distrat. Ai fost tare simpatica Kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar tot te votez. Deci votez Kalua.
Si rog doctoru' (daca se mai afla printre noi) sa intrebe de Walpu, ca mi se pare prea pasionala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Pink, sigur e prin cluburi si cred ca se apuca de ancheta pe la ora 5 dimineata. Asa ca atunci cand cetatenii 'revoltati' (vorba lu' Angelu') se vor trezi, vor gasi si votul dsoarei Pink.

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 11:12 PM
Post #429

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxi, iar confunzi politaiul cu doctorul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2009, 11:17 PM
Post #430

Musafir

Daaa, bravo, omorati-ma pe mine ca sa-si poata face Mafia de cap in satul nostru! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iaca unde duce democratia! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:45 PM