![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haolica! Fie vorba intre noi acum, inafara de joc, eu azi is tampitica tare, zau ca mi s-a parut ca trebuie votati doi. Shame on me!
Revenind la joc: moartea lui scorpi m-a intors cu susu-n jos, binenteles ca: o devotez pe Angel ca nu se poate s-o votez, nu ca n-as vrea. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu pare intr-adevar o persoana posesiva, si toate vorbele astea frumoase ma fac sa cred ca avea o obsesie pt Scorpi!
Votez Walpu |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca sigur apuca sa ma intorc din delegatie pana apare si mafioata de Pink....ca oricum nu putem linsha pe nimeni pana nu isi da si ea votu.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cetateni, sunteti atat de orbi!
Ce face politia, nici un semn, nici un indiciu, macar sa se afle arma crimei, poate criminalul care a pangarit corpul minunii mele e neprofesionist si aflu si eu pe cine trebuie sa ma razbun. Viata mea vad deja ca nu mai are nici o directie. Azi, am lesinat de durere, lipsa de hrana si nesomn. Colegii de garda m-au bagat in perfuzii. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt trei voturi impotriva iubitei indoliate Walpu si doua impotriva "fetei cu parul gri" Kalua.
Se pare ca e nevoie ca cetateana Pink-Lemonade sa se intoarca de urgenta in oras. Asta in cazul in care cetatenii revoltati nu descopera in anchetele lor private noi elemente care sa le schimbe votul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-a facut-o Pink! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca pot sa-mi vad de treburi pana maine pe la pranz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mda. Apai, va zic si eu noapte buna in cazul asta. Sper ca maine sa se faca lumina in acest caz.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce m-am mai distrat. Ai fost tare simpatica Kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar tot te votez. Deci votez Kalua.
Si rog doctoru' (daca se mai afla printre noi) sa intrebe de Walpu, ca mi se pare prea pasionala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Pink, sigur e prin cluburi si cred ca se apuca de ancheta pe la ora 5 dimineata. Asa ca atunci cand cetatenii 'revoltati' (vorba lu' Angelu') se vor trezi, vor gasi si votul dsoarei Pink. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxi, iar confunzi politaiul cu doctorul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, bravo, omorati-ma pe mine ca sa-si poata face Mafia de cap in satul nostru! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iaca unde duce democratia! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:45 PM |
|