IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 419 420 421 422 423 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Mar 19 2009, 07:11 PM
Post #4201

Musafir

Ar fi chiar f indicat sa se declare si doctorul indiferent pe cine a salvat, ca vad ca pe aici toti se jura ca nu fura si incep sa imi pierd si eu rabdarea
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 19 2009, 07:12 PM
Post #4202

Musafir

ps: eu maine la pranz plec, sooo raman fara acces la pc. As prefera sa se sfarseasca jocul in seara asta, cel tarziu maine dimineata...

+Quote Post
Cindy
post Mar 19 2009, 07:16 PM
Post #4203

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am ajuns si eu acasa.
Deci Kary, tu ma votezi pentru ca nu esti de acord sa iti vorbeasca cineva asa. Ti-am mai explicat ca tocmai pentru ca sunt nevinovata ti-am vorbit asa, dar tu ca de obicei nu citesti nimic din ce scriu si interpretezi ce vrei. Iti explic o data frumos, a doua oara la fel, a 10-a oara ma enervez si a 15-a oara explodez. Nu sunt placa de muzica sa repet aceeasi varianta over and over again pentru ca tu nu vrei sa citesti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 19 2009, 07:20 PM
Post #4204

Musafir

Daca tu ai explodat pentru ca eu am insistat sa o tin pe a mea cu contrazicerea sunt curioasa cum ai fi reactionat daca ma adresam tie in felul in care mi te-ai adresat tu.

Dar sa trecem la joc...

+Quote Post
Cindy
post Mar 19 2009, 07:23 PM
Post #4205

V.I.P.

Pai preferam de o mie de ori asta, Kary. Imi place ca lumea sa imi vorbeasca direct si in fata orice, decat sa imi ignore eforturile de a spune ceva si sa isi bata joc.

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 07:25 PM
Post #4206

Musafir

Ohhhh cacat, here we go again! Eu zic sa o dati parte in parte si sa rezolvam odata problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu propun sa ma votati pe mine, in felul asta o sa castige mafiotii si se termina jocul in seara asta. Si sa speram ca toata lumea va fi multumita.

Si pentru ca nu pot sa ma votez singura, eu votez Rozy si o intind la sala.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 19 2009, 07:29 PM
Post #4207

Musafir

Pai cum sa votezi Rozy cand politistul tocmai a spus ca a intrebat de ea ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 07:31 PM
Post #4208

Musafir

Pai asa am io chef nah, io cred ca e rozy, si o votez pe ea.

Voi restu puteti sa o votati pe Lilisor...sau pe mine.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 19 2009, 07:33 PM
Post #4209

Musafir

Okey, chiar ma gandeam la Scorpi police dar am zis ca daca si ea intreaba inseamna ca nu o fi! Eu ce sa mai zic.... Daca Rozy ii sigur nevinovata.... atunci... cine?... Inclin sa cred ca nu Angel ca i-ar fi fost mai usor pur si simplu sa ma omoare innocent in prima zi! Scorpi police! Kary ma gandesc ca nu e... Si nu mai stiu cine a ramas, ah Sweet! Dupa reactia pe care a avut-o nu cred ca ea e!... I'm clueless (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Mai, aveti si voi dreptate cu Scorpi, poate nu e police cu adevarat! Eu zic sa se arate si doctorul ca nu mai terminam nici pana saptamana viitoare asa. Acum ce-o fi o fi, numai hai sa terminam in seara asta de preferat!

+Quote Post
Cindy
post Mar 19 2009, 07:33 PM
Post #4210

V.I.P.

Mah, sincer avand in vedere tensiunile, eu ma mir ca sunt alive. Chiar ma asteptam sa ma anunte Teo inecata in sos ceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar sunt sigura ca Fanny m-ar fi omorat pe mine daca intr-adevar ea a fost mafioata. Deci aliata ei trebuie sa fie cineva cu personalitate mai puternica care sa ii fi atras atentia asupra Albinei.

+Quote Post

465 Pages V  « < 419 420 421 422 423 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 10:50 AM