![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai Rozy din cate imi amintesc eu, initial ai votat-o pe Scorpi, nu?
Scorpi, tu nu ai vazut ca Kary m-a votat pe mine?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne votam intre noi, cool huh?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, n-ai nici cea mai mica indoiala ca mint? Sau cum? Nu vrei sa iei in considerarea si posibilitatea ca eu sa am dreptate si sa fiu politist? Sau ai prins ocazia acum sa te scapi de politist avand mari sanse ca multa lume sa nu ma creada?
Nu inteleg ... Vad ca nu eziti deloc. Mai, de ce nu se declara doctorul? Eu nu inteleg. Sa-mi explice cineva. Da Sweet, cool. De ce nu? Nici una dintre voi nu mai avea voturi.. Deci nu conta. Oricum, la noapte voi intreba de Kary cred. Daca nu ma linsati peste zi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Habar nu am. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Singura mai retrasa pare Lili. Poate ca ii este teama de stripperita? Intr-adevar ne-ar ajuta sa eliminam un om nevinovat de pe lista.
Scorpi, actually eu mai aveam un vot de la Fanny si intr-un timp eram la egalitate cu Lili. This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 08:05 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, pai pe acelasi sistem,rezulta ca nici eu cu Scorpi nu puteam fi mafioti,nu? Ca asta zice Angel
Pe Scorpi am votat-o inainte sa pun lucrurile cap la cap,apoi am mers cu Lilisor pana la sfarsit. Nu m-am luat dupa ce au crezut altii |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma repet Scorpi nu as accepta nici cu acord sa mi se vorbeasca asa...Am dreptul la o opinie si a juca in felul meu indiferent ca este acceptat sau nu de altii, indiferent ca sunt vazuta ca o persoana care joaca prost si abereaza...Atat timp cat nu jignesc si imi pastrez limita bunului simt joc dupa cum am chef. Nu in asta consta mafia?
Sweet daca eu vreau sa te suspectez asa fac si basta. Nu ti-am vorbit urat si nu te-am tratat cu superioritate, am jucat si m-am limitat la joc...atata tot... votez Sweet si imi vad de ale mele pentru ca jocul asta numa' joc nu a fost... |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi sa zicem ca Scorpi e police, tocmai mi s-a dus mafiotul nr 2, si anume, Rozy. Eu chiar nu cred ca-i Angel, pentru ca daca era ea cu Fanny, atunci nu ma mai devota la inceput! Kary cu Sweet cuplu? Greu de crezut! Daca sunt totusi, atunci merita o medalie de aur pentru teatru! So, asteptam pe doctore. Daca la police mai era un dubiu ca nu era alive, la doctor stim sigur ca e! Si, vorba voastra, macar sa stim si noi, nu numai mafiotii cine e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silence, Lilisor is here (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Moooor cu doctoru vostru (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Lilisor, taman tu crezi ca Angel e nevinovata? De ce oare? Si de ce oare te-a devotat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai,deci ar trebui sa intelegem ca doctorul nu s-a salvat pe el insusi, ca vad ca nu vrea sa se dea de gol This post has been edited by rozy: Mar 19 2009, 08:09 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi sunt Rozy, here. Credeam ca singurica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa pap eu ce-a mai ramas din bufetul pentru nunta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Poi din cate imi amintesc Angel a fost si printre primele care m-au votat! Deci nu prea merge argumentul asta. Si cred asta asa cum cred ca nici Kary cu Sweet nu-s mafioate! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe cuvant ca sutenti culmea! De ce nu spuneti, mai, care sunteti doctor? Nu ramane decat ca Rozy sa fie doctorul ... puii mei. Rozy, daca esti doctor zi si sa terminam o data ...
Lilisor, Angel te-ar fi devotat daca ar fi fost mafiot cu tine. A vazut ca nimeni nu te voteaza, te-a votat aea asa ca sa aiba moticv sa spuna ca nu e mafiot cu tine, apoi cand a vazut ca si eu te-am votat s-a speriat ca mai aveai nevoie numai de un vot ca sa iesi si te-a devotat brusc. Logic, nu? |
|
|
![]()
|
|
Atat timp cat nu jignesc si imi pastrez limita bunului simt joc dupa cum am chef. Si cu ce te-am jignit, ca am zis ca esti beata? Mie nu mi se pare jignire si a intrece bunul simt eu cred ca inseamna mai mult.(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar bineinteles tu esti victima si eu sunt personajul negativ din poveste. Votez Kary. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:50 AM |
|