![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa moara Geta ca nu sunt doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai,doctorul nu s-a salvat pe el insusi. De aia nu se descopera. Si in caz ca mai sunt 2 mafioti,e mai bine sa ramana nedescoperit |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma Rozy, daca doctorul a salvat pe altcineva vom afla 2 persoane nevinovate, nu 1. Ar fi chiar mai bine!!!! Ca vom fi eu, tu, doctorul, persoana salvata. Na... 4 din 6. raman 2.
Singurul motiv pentru care doctorul ar refuza sa se declare e ca doctorul sa fii tu .. ca atunci ramanem numai 2 nevinovati. Cred ca deja si-au dat seama mafiotii.. deci nu mai are sens sa se ascunda. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai, daca eram mafioata si de data asta (adica de 3 ori la rand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) crezi ca ii luam apararea asa pe fata lui Angel, sa fim seriosi! Apoi tu de ce m-ai devotat daca nu crezi ca-s cetatean?
Nici eu nu stiu de ce ne jucam pickaboo, care-i doctor, care nu-i! Chiar si daca nu s-ar fi salvat pe el insusi, sa spuna cine e si pe cine a salvat! In modul asta avem 2 cetateni cinstiti... Logic? Si cu 2 (Scorpi -police si Rozy) 4! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Crezi tu Rozy ca avem un doctor asa altruist, cand jocul asta mi se pare chiar egoist?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa nu mai spun incurcat.
Mai eu nu sunt doctor. This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 08:17 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi chiar si daca s-a salvat pe sine, tot avem 3, din 6 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru a triliarda oara NU SUNT DOCTOOOOR
Zau ca cineva face misto de noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: Mar 19 2009, 08:18 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din ce in ce mai clar mi se pare posibilitatea ca cei doi mafioti sa fie Angel si Lilisor. Asta daca Fanny nu a fost mafiot.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
e clar....doctorul era albinutza si aseara nu a murit nimeni pentru ca stripperita i-a dansat celuilalt mafiot in poala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet cand ai sa-ti ceri scuze pentru asta mai discutam
Unde pm m-am contrazis?! Femeie, esti beata???!!!! Hai sa o luam punctat ca ma scoti din sarite si eu sunt calma de fel. Unde dracu m-am contrazis? E clar acum sau ma apuc de desenat? Si da am vorbit urat pentru ca ma scoti din sarite cu aberatiile astea. Deci eu chiar nu ma mai joc de acum, decat sa ascult aberatii de genul. ...pana atunci eu raman la opinia ca fiecare sa'si vada de ale sale... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sa mor de imi dau seama de ceva din ce joaca Fanny. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E asa aiurea si fara nici o logica.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:49 AM |
|