![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor tu esti doctorul?
A, si numai tu ai mai ramas sa votezi. Te asteptam cu votul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Inainte de postul ala, draga Kari cea inocenta, ti-am explicat in toate felurile posibile. Dar tu nu l-ai citit pe absolut nici unul si doar ti-ai batut joc. Nu sunt Maica Tereza sa iti ascult bataile de joc cu capul plecat, ok? Ai reusit sa umpli paharul, care la mine se umple greu!! Puteai sa ma votezi si punct.
Am numarat 10 posturi cu explicatii, da? Explicatii frumoase. Dar totul are o limita. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buai fetele, gata cu cearta,v-ati votat reciproc si gata. Make love, not war (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lilisor maica,votezi si tu? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai deci numai mie mi se par discutiile astea penale deja?
Ok joc joc dar inca suntem pe forum. Daca aveti chef sa va tiganiti va rog sa o faceti in alta parte. Nu de alta dar m-ati plictisit groaznic. Si ce legatura are sula cu prefectura? Ce ti se nazari acum ca Fanny joaca prost si fara nici o logica? Ca a zis ca nu ai putere de convingere? Ohh c'mon...really!!! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as propune sa le dati una la alta id-urile de messenger sau numerele de telefon sa continue unde au ele chef.
Terminati cu prostiile si spuneti daca vreuna dintre voi e doctor. Ori acum jucati asa numa de-a dracu? Chiar speram sa fiti voi doua mafioti ca atunci pricepeam si eu tot scandalul asta. Sunteti culmea amandoua. Zau asa. Nu ii una mai breaza ca alta, asta sa fie clar. This post has been edited by scorpirescu: Mar 19 2009, 08:39 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol Angel. Pentru ca acum am dubii ca ea a fost mafiot de-aia evident!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te rog fara apelative...
Si daca intr-un joc cineva insista sa se joace cu cuvintele spunand ca tu te contrazici tie ti se pare bataie de joc si ti se pare ca iti poti permite reactia aia vorbindu'i de sus si urat este numai si numai problema ta. Si da uite continui a crede ca te-ai contrazis. Sunt blonda si mai beata ce sa'i faci... Stii cum ai facut tu, exact ca barbatul care dupa ce isi bate nevasta spune ca a fost vina ei pentru ca l-a cicalit la cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si stiu ca am stricat jocul, dar sincer daca ma pot abtine cand cineva insista sa-mi vorbeasca de sus...Ma scuzati fetele... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok.. propun continuarea jocului in felul urmator ca nu mai am rabdare. Chit ca voi scoate un om nevinovat.
Devotez Angel. Votez Kary. Cine mai e cu mine in treaba asta sa faca acelasi lucru. Rozy? Angel? Lilisor? Apoi vom continua. This post has been edited by scorpirescu: Mar 19 2009, 08:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Rozy, daca ai mers pe varianta Lili de la inceput, acum de ce o votezi pe Angel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' ce are? Odata ce au cred ca sunt impreuna? Poate de Angel nu eram tocmai sigura la momentu ala
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:06 PM |
|