![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca daca tu si kary nu sunteti mafioti, eu is police ramane fie Angel cu Lilisor, fie Angel cu Fanny. Normal ca voteaza Angel.
Mai intreb pentru a mia oara: cine e doctorul? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu stiu, un argument al tau in urma a fost constanta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum ai votat ca Scorpi, ceea ce ar fi cam insemnat sa iasa Angel.
In fine, imi mentin votul. Lili, voteaza si tu. L.E. Lili, zi bre, tu esti doctorul?! This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 08:54 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa o lasam balta, oricum nu terminam seara asta ca teo nu e prin preajma.
Si sincer refuz ca sub acoperirea faptului ca e doar un joc, anumite persoane sa le jigneasca pe altele. Mi se pare o grosolanie foarte lame sincer. Daca orgoliul unora are nevoie de validare constanta si nu poate accepta nici un fel de critica sau parere negativa , daca unii tin mortis sa aiba ultimul cuvant, si jocul asta le ofera mediul propice sa isi dea arama pe fatza, atunci inchidem jocul si nu ne mai jucam ever again. Imi pare rau ca femei in toata firea nu ne putem intelege omeneste si mereu cuiva ii sare mustarul ca lumea nu se invarte in jurul lui. This game was supposed to be fun. Daca stiam ca se ajunge la discutii de genul asta god knows ca nu mai imi bateam atata capul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa lasam voturile insiruite si Teo sa inchida runda cum da cu ochii de ele
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunt doctorul, dar mi se pare de acuma de-a dreptul aiurea ca nu se anunta cineva ca e. Chiar cu riscul sa nu-l credem initial. Oricum, votez Rozy si cand ma intorc cu o cana de ceai in mana contabilizez un pic voturile sa vad ce si cum! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
E clar, daca Angel si Lilisor voteaza Rozy,cand politistul zice ca-s nevinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact. Deci sunt ele doua pana la urma. Angel si Lilisor. Sweet si kary, vreti totusi sa jucati cu noi si nu numai intre voi doua? Sau inchidem jocul de tot si terminam aici?
Devotez Kary. Votez Angel. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf, eu sunt doctorul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu poti sa fii doctor linistit in ziua de astazi.
Am urmarit tot jocul, sunt foooarte curioasa cum au fost distribuite rolurile, dar imi pare rau de Sweet si Kary, nu e deloc frumos ce faceti voi pe aici si iar stricam Mafia. Imi amintesc atunci cand m-am dat singura de gol si incercam cu orice chip sa conving lumea ca Fanny minte si ca vrea sa ma infunde. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Lexie,chiar m-ai facut sa ma uit pe lista mea cu jucatori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiam cum de mi-ai scapat (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar nu cred ca cineva ti-a vorbit urat Lexie desi tu ai facut un circ in capul lui Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mi-am lasat votul si nu mi-l schimb. Oricum fiecare a votat intr-o parte si alta asa ca nu vad ce ar mai schimba iar schimbarea voturilor... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:06 PM |
|