![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca raman voturile asa,e egalitate intre mine si Angel. Nu?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa este, Kary, desi am incercat tot ce se poate sa conving lumea ca Fanny vrea sa ma infunde, nici una dintre noi nu a depasit limita. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Succes, sper sa terminati cu bine jocul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, eu sunt mafiotul, e logic.
Recunosc, ce mai, e atat de logic incat nici eu nu mai pot sa neg. Devotez rozy si votez Angel, sa nu mai fie egalitate. E bine asa? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok. Kary, Sweet ... chiar nu-mi pasa care dintre voi are dreptate. Din punctul meu de vedere amandoua sunteti la fel de incapatanate si fiecare vrea sa aiba ultimul cuvant.
Mai particip la jocul asta fix 15 minute. Ori reveniti la joc si vedem cum il terminam ori se inchide jocul pur si simplu. Eu una refuz sa continui cu voi asa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Problema este ca oricum nu putem sa incheiem jocul pt ca nu este Teo..
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel,vb serios? Sau esti sarcastica? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ti-ar conveni Rozy, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu trebuie sa ies in oras la 10, vreo sansa sa apara pana atunci Teo? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa o fi. Dar eu numai in seara asta mai pot juca. Maine nu sunt online. Doara nu o sa asteptam pana luni cu jocul, nu?
Revin cu propunerea mea ca Lexie sa continue jocul in locul lui Teo. Cu riscul ca Teo sa se supere pe mine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine vrea sa fie povestitor pt 15 minute?
Sa ii trimitem toti rolurile si sa vedem in seara asta cum sta treaba. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 01:30 PM |
|