![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Votasem Rozy pentru ca ma gandeam ca nu mai votat'o nimeni (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Huh?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 09:32 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
E, asa ma gandeam si eu Sweet.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vreti ma bag eu povestitor, dar sa nu se supere Teo.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestitorul momentan ia o pauza, ca l-ati obosit. In locul lui, prezentabilul si omniscientul vrajitor al castelului.
(IMG:http://i221.photobucket.com/albums/dd4/armate/merlin.jpg) Dupa cum vedeti insa, globul de cristal palpaie dubios si citesc numai prostii in el. Asa ca, va rog, sir indian la semnat condica. ps: si gata cu balacareala ca va transform in broaste! Pentru cei mai saraci cu duhul: DATI BRE PM CU ROLURILE! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
In ideea ca nu vad care si cum ar putea fi mafiotii. Si am votat asa pentru ca de ea stiam ca e nevinovata si nu am vrut sa o votez pe Scorpi, sa votez police-ul adica! Se pare ca eu inca ma dau cu fundul de pamant ca avem un doctor care a disparut... si chiar vreau sa stiu care e.
Si cred ca nu moare nimeni (acasa) daca o lasam pe Teo sa-si incheie povestea... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor, Scorpi si Kary au spus ca nu mai pot juca de maine dimineata. De aia e musai sa se incheie azi
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, gata, am trimis deja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca a ajuns!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu stiu ce sa zic de Scorpi, mi se pare putin dubios. Votez Rozy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Restul sunteti sigure? This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 09:43 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Opaaaa Angel si Sweet? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am trimis si eu pm la JO This post has been edited by rozy: Mar 19 2009, 09:46 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda....daca voi nu vedeti suficient de clar ca rozy e eu ce sa mai zic?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:56 PM |
|