![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel daca esti cetatean cum zici, o sa ai o mare surpriza sa afli ca mirosul tau a dat gres de data asta
Daca esti mafiot,cum cred eu,na! e normal sa zici asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica Rozy cu Scorpi?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, e clar ca Rozy nu e. O sa vedeti.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
posibil, amu ma m-oi mai insela si eu din cand in cand. Dar nah, alta idee mai buna nu am.
Lilisor cu Kary? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cei mai de vaza oameni ai curtii au decis: baroneasa e condamnata de tradare! Si daca e tradare, sa fie cu spectacol: pe baroneasa o asteapta ghilotina. Toata plebea s-a strans sa vada, cu mic, cu mare, cu catel, cu purcel, ca doar nu-i omorat in piata in fiecare zi un os nobil.
(IMG:http://www.herodote.net/Images/guillotine.jpg) Din cauza invalmaselii, si pentru ca toata lumea voia sa ajunga sa vada evenimentul cat mai de aproape, contele Scorpirescu, care a fost solicitat de baroneasa pentru a-i incredinta ultimele cuvinte, a fost imbrancit de cineva din multime si calcat in picioare de masa in miscare. S-a tinut doar o ceremonie simbolica, pentru ca se pare ca prepelitele i-au ciugulit ce-a mai ramas din forma sa umana. Curtenii sunt ingroziti... cine a putut comite o asemenea fapta? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Repet pt a mia oara,ca sa vedeti ca nu ma sucesc aiurea. Cu cateva pagini in urma am facut socoteala si imi ieseau Angel, Sweet si Lilisor. Asadar.... nu stiu ce e asa dubios la mine? Sweet pana acum era Kary in sus Kary in jos,pe ea o vota. Acum? Hoppaaa ma voteaza pe mine
Jeeeez |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cam asa ceva. Deci: daca e Scorpi cu Rozy, au castigat. Daca e Angel, ar fi cu Fanny sau Lili si in primul caz mai avem o sansa.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Macar acum ne spune doctorul cine e?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mai e ceva in neregula. V-ati votat intre voi, dar n-a murit nimeni? povestitorul improvizat a sarit o etapa. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai stati, acum nu se face noapte si cine a mai ramas cu rol important trimite pm la Jo?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 12:55 PM |
|