![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ca sa stiti macar cine e in joc!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in joc mai sunt:
Rozy Scorpi Kary Sweet Llilisor |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu stiu doar ca am murit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hallooo.. si scorpirescu o murit. gizzz
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alo, scorpirescu a crapat la decapitarea coanei Angel, calcat in picioare. Nu mai sunteti atente deloc!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O murit Scorpi? Deci chiar era police?!? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O sa te razbun, catzalus! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 09:59 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Contele Scorpirescu, care a fost solicitat de baroneasa pentru a-i incredinta ultimele cuvinte, a fost imbrancit de cineva din multime si calcat in picioare de masa in miscare. S-a tinut doar o ceremonie simbolica, pentru ca se pare ca prepelitele i-au ciugulit ce-a mai ramas din forma sa umana.
Cine e doctorul? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le n-am inteles nic
cine a fost omorat de popor? de ce au murit 2? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rozy, esti belea. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Deci raman Kary sau Lili. Votez Lilishor. This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 10:01 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa moara Gica ca m-am pierdut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 11:09 AM |
|