![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, intr-adevar, a fost cam... incins! Sa speram ca pe viitor nu mai ia nimeni personal acuzele si doar jucam sa ne distram nu sa ne enervam!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
As fi preferat sa fi fost Kary cu Sweet cuplul de mafioti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As mai fi inteles. Asa a fost prea de tot. Fara suparare, Kary, dar mie asa mi s-a parut.
This post has been edited by scorpirescu: Mar 19 2009, 10:33 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ba Kary pentru mine una ar fi dezamagitor ca tu sau Sweet sa fiti mafioate, oricare din voi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Parerea mea. Si I rest my case, deja am intarziat in oras. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PE viitor poate reusim sa jucam si fara acuze "la persoana"
Ca fireste ca daca ii spui cuiva "esti mincinoasa" "te contrazici" "nu mai stii ce ai spus acum 5 minute?" "nu ai logica" samd....respectiva persoana se va simti atacata direct, chiar daca e un joc. Cert este ca din jocul asta am invatat mult mai multa psihologie decat speram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet aia era parerea mea, nu a ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu din cate am vazut Kary si-a cerut scuze pentru circ, iar intr-o cearta sunt cel putin doi implicati! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Angel, scorpirescu nu o zis ca esti mincinoasa. A spus ca minti pentru ca chiar credeam ca minti intentionat atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In caz ca la aia te referi. Eram sigura ca anumea zici asa. Eram sigura ca minti ca un mafiot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, am primit multiple notificari ca la Mafia se cam sare calul si se ajunge la impunsaturi si atacuri mai mult sau mai putin subtile la persoana.
Imi pare rau sa spun, insa cine NU face diferenta intre un JOC si realitate, va avea interdictie de a mai juca 3 runde. Iar daca se continua, la suspendare. Si credeti-ma ca linistea pe forum va avea intiietate asupra unei posesoare de cont sau alta, indiferent cit imi e de draga. Va multumesc pentru intelegere! Si daca anjel nu va zice, nimica, ca-i fata fina, aveti incredere maxma in lipsa mea de finete bine-cunoscuta cind e vorba de pacea pe forum. In jocul care incepe ma bag si eu. Nu ca povestitor, ci ca orice alt jucator. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow....am trait sa o vad si pe asta. Maat se joaca mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze Di' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Promit sa ma controlez... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ps: va rog eu cand se va mai juca ocoliti sa'mi atribuiti rol de mafiot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uhaaa ... that would be something interesting. Si scorpirescu se baga in tura cu Maat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Baaai, numai plizzz jucati seara. In timpul zilei chiar nu pot. Renuntz daca vi se pare ca va tin in loc cu asta sau am prea multe pretentii.
Maat, dar tu oare nu poti vedea PM-urile oamenilor sau ceva de genu? Intreb ca eu nu ma pricep la forumuri si moderatori prea mult. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 08:43 PM |
|