![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu pot. Si chiar daca as putea, nu m-as preta la asa ceva. E un simplu joc, nu interese si secrete care privesc dsiguranta statului roman.
Ma duc sa mai citesc regulile jocului inca o data. Pe mine poa` sa ma faca is crimnal in serie, who cares? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... Ba cred ca mi-ar placea... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e, drept. scuzati pe scorpirescu paranoia
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa se stabileasca o ora la care se numara voturile. Daca ora 23.00 s-a stabilit, dupa ce a cantat cucu,lumea lasa posturi de genu votez cutare.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca io vreau sa fiu povestitor tura asta.
Am primit deja un mesaj de confirmare de la Maat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine mai doreste cine mai pofteste? Avem si guest starruri tura asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu. ca oricum mor repede s-apuc sa-mi fac si treaba la birou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hă, hă, hă! Prevad curtemure!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, eu! Vreau si eu!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau... Si mi se pare okey sa stabilim ora de incheiere a voturilor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o sa stau de paza, o sa va urmaresc din umbra, abia astept sa vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si eu la o tura, a trecut atat timp ca nici nu mai tin minte cum se gioaca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:49 PM |
|