![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca am strans rapid 7 persoane. Mai avem nevoie de 1 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Deci suntem anuntate: Di, Ka, Jo, Lilisor si cu mine. Cred ca Rozy nu rateaza, desi nu si-a exprimat deschis hop-tiunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel ne-o anunta daca a mai primit si PM-uri. LE: na, ca anuntat deja (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) speedy gonzales! This post has been edited by Fanny: Mar 19 2009, 11:52 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunteti asa
Maat, Fanny, Jo, Lili, Kalua, Scorpi, Rozy |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mafioate rele, care mai de care intrati la joc, acum cand eu nu o sa pot juca (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Distractie placuta!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mentionez ca scorpi a zis ca doar incepand de maine seara poate juca.
Deci daca mai vor doua persoane care sunt disponibile si ziua atunci refacem formula. Pana una alta, daca vreti rolurile in seara asta va sugerez sa mai gasiti macar o persoana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma duc la somn,maine banuiesc ca incepem pana la 1 cand plec eu la munca.
Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
sniff (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rozy, coopteaz-o pe Albina! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorry, eu ma retrag. Probleme cu bunica! Distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
sanatate lui Buni! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 10:57 AM |
|