![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce s-a ales de povestea mea frumoasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ca sa fiu in spiritul turmei: de ce trebuiesc respectate orelel disponibile ale anumitor persoane si ale altor persoane, nu? Joc si eu. Macar ca m-am jurat ca nu mai joc veci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) PS: ora maxima e o idee buna. Pana la acea ora toata lumea trebuie sa voteze. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Vreau si euuuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si de ce plangi?
Mai erau doua locuri: tu si eu. iar ne omoara primele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Bine ca atunci cand vrea scorpirescu sa joace nu se inghesuie nimeni si tre sa se roage de voi zile intregi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) scorpirescu tare nacajit. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sa giucam, sa giucam!
Angel radios, contabilitatea arata: Maat, Kalua, Jo, Scorpirescu, Rozy, Teocris, Szimcsi si Fanny |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, normal, ca doar noi mereu suntem cuplu de mafioti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu pleaca pe plantatie la munci fizice, nu poate decat mai spre seara. Nu cred ca termin munca mai devreme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M-as baga si io la unu! Da nu am inteles care joaca si care nu acum!
Da se pare ca de cateva jocuri se lasa cu oarecare certuri. Am patit-o si io ci Lolly! Da s-a rezolvat repede la noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) So? Sunt si io? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sa-ti de Angel rolu prin sms, sa stai linistita la munca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Albina zurlie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu vazusi mai sus contabilitatea?
suntem 9: Maat, Kalua, Jo, Scorpirescu, Rozy, Teocris, Szimcsi, Fanny si ultima inscrisa Albina! Mai multi cetateni, mai multe sanse sa razbim. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:04 PM |
|