![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, Scorpi parca zicea ca nu poate pana diseara...Azi nu jucam nimic? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la 1 plec la munca. Poate incepem pana atunci (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Daca incepem pana la si juma, e si Scorpi aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: Mar 20 2009, 09:09 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, in timpul zilei nu sunt eu, seara nu e teo, etc.... deci daca vreti sa jucati acum pe mine nu are sens sa ma bagati. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
tare-s mic si necajit .... sa vad eu cum va aruncati care mai de care sa jucati cand o sa pot eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dadadada |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Scorpi mic ai ceva cu mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vine sambata, asa ca sunt si eu disponibila seara. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sambata seara pana duminica seara s-ar putea sa nu fiu prezenta, m-am gandit ca se joaca o tura pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Degeaba negociem noi, ca Angel nu e pe receptie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu zic ca e bine asa: primele voturi se strang azi pe la 23.00, a doua tura de voturi maine pe la 16.00, si a treia tura seara,pe la 19.00-20.00. E bine? This post has been edited by rozy: Mar 20 2009, 09:29 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' c-apare ea, ca o boare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am aparut
Deci jucam 8 fara scorpi si incepem acum sau jucam 9 si incepem deseara? cum doriti? eu sugerez prima varianta, ca ce-i sigur e sigur. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu as prefera acum, dar sa vedem ce spune majoritatea.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap,si eu zic ca e mai bine acum .Sorry Scorpi, lasa ca ne jucam si cu tine dupa aia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:17 AM |
|