![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun deci incepem da? Am inceput sa trimit rolurile. Sa fiti pe receptie
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
SI eu as vrea acum, dar va spun de pe acum ca de pe la 11, voi lipsi vreo 3 ore ca plec dela munca. Ajung si pe acasa, dacareusesc o sa maiintru de acasa.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
No problem, si eu o sa mai lipsesc din cand in cand.
Gata am trimis rolurile, sper ca a primit toata lumea, acum astept raspunsuri si intrebari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Legate de ce?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu am azi 3 conf calluri lungi, mai trebuie sa fac si oleaca de trebusoara, normal ca nu pot sa stau calare pe forum. Da-mi inchipui ca asa-i mai la toata lumea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cred ca toata lumea lucreaza. Altfel ne-ar da afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Boon, eu o banuiesc pe Kalua. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu nu prea lucrez azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da ma prefac bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu trebuie sa fug la facultate pentru urmatoarele 4 ore...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-un orasel imaginar din Japonia, Maat Okaasan era proprietara unei case de gheishe (okiya). Destul de severa cu ucenicele ei pe care dorea sa le transforme in gheisele perfecte, Maat era totusi recunoscuta pentru sufletul ei mare si faptele caritabile.
Se stia astfel ca o culesese pe JO-Toyoka-san de pe drumuri si ca dezvoltase o afectiune speciala pentru ea. Jo-san era priceputa in arta manuirii evantaiului si in realizarea machiajului de geisha pentru care toate fetele din casa o invidiau. Kalua Komaki san si Fanny Masami San se aflau deja de multa vreme in casa lui Maat si trecusera prin diferite stagii de pregatire, ca acum sa devina principalele protejate ale lui Maat. Surorile Albi Matsuyakko san si Rozy Maiko San sunt recunoscute pentru talentul la conversatie si farmecele cu care imbrobodesc toti barbatii, aducand bani frumosi matroanei Maat Okaasan. Teo Katsuko San si Szimczi Yukiko san sunt surori doar dupa mama si au fost aduse in casa lui Maat de mici pentru a deprinde pe deplin aceasta arta si ca si Rozy sora mai mica a lui Albi-san nu si-au castigat inca statutul de Geisha cu acte in regula. (IMG:http://i277.photobucket.com/albums/kk62/sazu_mima/Japanesehouse.jpg) --------------------- Intr-o dimineata linistita, cand toate gheisele se adunasera la ceai in sufragerie, Jo - Toyoka-san a inceput sa tuseasa in timp ce sorbea din ceai. si atat a tusit pana s-a invinetit si a murit. Fusese otravita. Cine ar fi putut face asta? Cu siguranta cineva din casa. Geishele se uita inspaimantate unele la altele si nu mai stiu ce sa creada. Cine este oare criminala lui Jo-san? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, ne jucam 'au ba? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:41 PM |
|