![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint obosita. Am petrecut az-noapte...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
A, ok, deci ne jucam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vaaai, cine a putut sa ii faca asta surorii noastre mai mari si prea-iubite? Era modelul meu in viata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Jo-san incepuse sa castige teren in ochii lui Maat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cine s-ar fi simtit amenintata? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Apai, dupa umila mea parere, Fanny si San si Kalua Komaki ar fi avut motive, fiind de multa vreme in casa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar m-ati omorat din prima (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Ce-aveti ma cu mine? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oooo, saracuta Jo San (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce moarte...
Cine sa se simta amenintata? Pai Kalua San si Fanny San erau urmatoarele...Oare sa fi vrut sa grabeasca situatia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am omorit pe nimeni. La ce ora s-a produs crima? Ca sa va aduc martori! Si nu platiti, ci adevarati care m-au vazut dansind urcata pe masa pe muzica lu` ala de cinta "Maaaaaaaaaria Maaaaaaaaaariaaaa". Eram eu ametita, dar nu ca sa nu stiu ce fac.
Ma duc sa ii aprid o luminare lu` Jo, draga mea prietena si sa ma rog pentru sufletul ei. Eu intru in doliu. Imi era prietena din copilarie. Cum o sa dau vestea cea grea parintilor ei? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Saracii, era unicul lor copil... Jo, daca auzi, de acolo din Ceruri unde esti acum, sa ii bintui pe cei care te-au omorit miseleste! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i8.photobucket.com/albums/a3/gilmore_girls101/anime/Stylizedgeisha.jpg)
Un tablou cu Jo-San a fost atarnat in mijlocul sufrageriei si toate gheishele au inceput sa aprinda lumanari si betisoare parfumate pentru a-i ajuta spiritul sa isi gaseasca linistea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai Jo? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu, nu, nu!
Celor care s-au bagat repede sa ne-nvinuiasca pe Fanny-san si pe mine: parca n-ati sti ca venea Jo-san in fiecare zi si ne machia perfect. Pai numai din cauza asta si tot nu i-as fi clintit un fir de par din cap. |
|
|
![]()
|
|
Pe mine cine ma mai invata arta manuirii evantaiului, huh? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:58 PM |
|