![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua si Fanny au cele mai multe motive, si s-ar fi simtit amenintate,dar ma gandesc ca Fanny taman ce a fost the bad guy, si oare Kalua sa fie asa din prima? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bineinteles ca nu ar fi exclus,dar.... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy -san (vezi poza) renumita pentru frumusetea ei dar si pentru istetime a luat in propriile maini se pare responsabilitatea de a gasi ucigasul lui JO
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh124/lulita6014/mili/GEISHA.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi ce faina-s (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E greu tare!
Maat San, da ce ai sarit asa sa te scuzi ca tu nu ai omorat pe nimeni? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu, samurai de vita-nalta voi reteza capuetele care mi-au lua-o pe Jo San, hana mea.
(IMG:http://www.imaginismstudios.com/images/port/japanese-woman-samurai.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat San, nu te-a acuzat nimeni...inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat -san, matroana casei de geishe (care se pare ca este si samurai in timpul liber (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) este orbita de durerea pricinuita de pierdere lui Jo si alearga prin casa strigand "Razbunare! Razbunare!"
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/The_geisha_by_ezak.jpg) (Maat-san) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pazea, ca vin! Am tras o gura de sake si-am mincat niste sushimi sa prind puteri, mi-am pus chimonoul si armura de razboi si am scots katana si=am ascutit iaito. Pazea!
Patroana, nepatroana, m-am nascut in casta samuraion Kantan , asa amor si nu ma las! Imi ascund lacrimile intr-un suris. Un samurai nu plinge ni public, asta o fac castele de jos. Lumea Plutitoare e curpinsa de durere. Toate gheisa se vor imbraca in alb, culoarea doliului budhist. Albi-san, imi pare rau, nu ma scuz, nu stiu cum ai gindit asa ceva; eu doar imi pling prietena de-o viata. Daca pe altii ii lasa rece, pe mine nu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Maat, vezi ca nu aveai cum sa fiti prietene din copilarie daca ai cules-o de pe drumuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gura pacatosului adevar graieste. Nu cumva tu fusei ucigasul? Nu de alta dar acces la otrava aveai numai tu. Chiar daca ai martori care tipa sus si tare ca te-au vazut in alta parte, asta nu inseamna ca nu esti vinovata. Cu puterea pe care o detii, puteai foarte bine sa convingi pe cineva sa-ti fie complice. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si totusi Maat, tu iti cunosteai fetele cel mai bine. Nu ai nici o banuiala?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:21 PM |
|