![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am sa las totusi un vot baza pe intuitie, in caz ca inchideti inainte de ora 9. Asa ca votez Kalua
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, muscati mina care v-a hranit ? Nu va dati seama ca fara mine sinteti nimic ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca asa vrei sa ne hranesti eu zic merci, dar nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Gata, m-am hotarat. Votez Maat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu va spun ce sa mai dadea Rozy-san bine pe langa mine si acum isi arata adevarata fata. Pur si simplu vrea sa ma sacrifice cica numai pentru ca intuitia asa-i spune. Ma intristeaza faptul asta, cand ma gandesc cat suflet am pus s-o invat cat mai multe si mai bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu votez pe Teo doar pentru motivul ca am senzatia ca pentru ea cea mai buna aparare este atacul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si un nevinovat nu are nevoie de avocat sau de aparare proprie pentru ca adevarul iese la luminca cum uleiul se ridica deasupra apei. De-aia nici nu incerc sa ma apar. Nu-mi trece prin cap. Ma duc la Casa de Ceai. O sa privesc amurgul si o sa meditez pentru sufletul bietei Jo-san... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am trezit acum, dupa ce-am strabatut ieri 16 case de ceai si in loc sa ma bucur de ciresii infloriti vars lacrimi amare pentru talentata Jo. Cine ne va mai infrumuseta chipurile ca ea? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Jo e acum un kami al casi si ne va proteja pe noi, cei nevinovatii. Ca sa nu se razbune prea tare pe criminali , o sa ii pun niste mochi sa ii mai indulcesc spiritul.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Imi pare rau ca n-apuc sa citesc decat pe diagonala. Luand pe firul logic, patroana okyiei putea s-o alunge pe Jo, daca avea vreo nemultumire privind comportamentul lui Jo San, nu era nevoie s-o ucida. Jo san era mai ghidusa si glumele ei ar fi putut necaji pe cineva, dar eu intotdeauna m-am simtit aici ca in familie si nu reusesc sa suspectez pe nimeni inca.
|
|
|
![]()
|
|
Eu va invt i Casa de Ceai sa ii onoram memoria. I-ar fi placut sa facem asta...
(IMG:http://www.schnormeiergardens.org/History/Japanese_Garden_House_Schnormeier_Gardens_www.schnormeiergardens.org.JPG) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pot sa ma alatur si eu povestitorul la un ceai? Ca m-am indragostit de peisaj (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ma ofer sa pregatesc eu ceaiul pentru toate geishele (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/Kyoto_Tea_Time_by_tensai_riot.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 01:10 AM |
|