![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si-acum sa vedeti spirit de turma (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Daca matroana zice ca eu sunt, apoi toata lumea ca ea zice.
Cred ca sunt singura care are curajul sa infrunte taifunul Maat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
superb. Trebuie sa-i cinstim memoria delicatei Jo. Voi vorbi personal cu profesoara sa cream un nou dans care sa exprime suferinta din inimile noastre.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu nu suspectez pe nimeni inca.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar un ceai as bea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Teo san, eu o sa privesc dincolo de aparente, pentru ca stiu ca desi n-o simpatizai foarte mult, ai suflet bun.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as vrea sa adunam o tura de voturi pana la 6 cand plec. Daca nu o sa se poata pana la 6 atunci zic asa un 11 seara. Dar hai sa incercam pana la 6 daca tot a lasat si rozy votul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am votat.
Teo, stii zicala aia? " Cin se-pun` cu mine bine, `i dau camasa de pe mine. Cin` se pun` cu mine rau, sa-l fereasca Dumnezeu. La minte se aplica doar prma parte, dar azi nu it dau camasa. |
|
|
![]()
|
|
Cu plecaciunile de rigoare inainte, as vrea sa spun c-am indoieli asupra lui Szi. Daca inteleg eu bine si-a petrecut dimineata in compania unui barbat, in conditiile in care, ca orice gheisa, ar trebui sa fie la pregatiri. Cursurile, pentru cele care vor sa stapaneasca tehnicile speciale, sunt continue si mi-e teama ca isi uita profesia in schimbul unor dulcegarii cu pantaloni. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eee, repede. Esti geloasa ca am fost cu Hakimomo? Ce legatura are una cu alta? Daca eram cu el, era clar ca nu aveam cum sa fiu la ceai si sa torn otrava in ceasca, nu? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fany, multumesc de votul de incredere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Maat, vrei sa ne batem? (IMG:style_emoticons/default/box.gif) Cu Szi nu am nimic, din principiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca prea am fost asuprite si banuite de toate celea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:52 AM |
|