![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vai, Teo! O patroana de okia nu se bate, ca taranii pescari, clasa inferioara... Tsss... Ce rusine!In locul tau im faceam sepuku imedat decit sa traiesc cu rusinea de a acuza pe nedrept pe cineva, patindu-mi astfel onoarea.
Nu uita ca m-=am facut ca ploua desi stiam ca te itilnesti pe ascuns cu iubitul tau in loc sa iei lecti se samisen. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Haideti totusi sa ne indreptam catre luarea unei decizii. Eu imi pastrez ideea din primele posturi, insa intre timp Kalua mi-a spulberat suspiciunile pe care le aveam asupra ei. Ceea ce nu pot spune si despre Fanny. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa ca, votez Fanny |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ramin la Teo. Cum se furisa sa se duca la iubitul ei noaptea tiziu - pina nu am vazut cu ochii mei chimoul ei cu dragoni iesind noaptea tiptil pe poarta nici nu am crezut - sint convinsa ca tot asa s-a furisat sa toarne otrava ca sa o omoare pe Jo-san.
Si stiu si de gelozia ei pentru Jo SAn si Suruki, ca iubitul ei cind a mai venit pe la noi le arunca ochiadelui Suruki san si Jo san. Si cum Suruki- san s-a maritat, sotul ei bogat cumparindu-i contractul, singura pe care se putea Teo-san razbuna din gelozie era floarea de cires Jo-san... Jo san a murit imbracata in chimonoul nou luat de zua ei din banii obtinuti pentru contacrtul lui Suruki-san... Groaznic! Impardonabil! Deci votul meu ramine la Teo - San! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-avem niciun motiv sa-i fac rau lui Jo san si nici nu i-am facut. Iar gelozia nu-i de mine. Rolul de gheisa presupune sa fim cu toatele surori. Daca n-ai inteles asta din start, inseamna ca nu esti de-a noastra si incerci sa te integrezi luand locul altcuiva. Poate invidia te-a manat sa pui pulberi in ceasca de ceai a lui Jo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Draga Fanny, fiica mea, vino sa te string la piept sa ne impartasim durerea!
Oroare si dspret am pentru criminali! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bre, haideti, care n-a votat? Ia iesiti toate la apel cu alibi si vot.
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu am alibi. Eu am doar 7 barbati si pe celallte gheisa care m-au vazut aseara dansind pe masa intr-un club european ca sa il atrag pe Ghogul Kaemon-Sama de partea noastra.
Ne trebuie un protector puternic ca sa razbun in vremile astea de rastriste s Kaemon-Sama e cel mai potrivit din Imperiu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana acum gheisele au votat in felul urmator persoana care urmeaza sa isi faca sepuku
Maat - > Teo Teo - > Maat Szi -> Fanny Rozy -> Kalua |
|
|
![]()
|
|
Ce unite suntem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu sint convisa da infama patroana a casei Okia vecine, netrebnica si taranca de Izanami, ajunsa samurai pentru ca si-a tradat sotul renegindu-l a platit pe cineva sa o omoare pe Jo-San ca sa intre vrajba si rusinea in Okia noastra....
Si teo-san sigur a fost aceea pentru ca iubitul ei nu e indeajuns de bogat incit sa ii cumpere contractul... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Rau imi pare ca o banuiesc, mai ales ca ea era aleasa pemtru functia mea cind oi imbatrni s nu oi mai putea conduce stabilimentul acesta si pe fetele noastre pentru care mi-as da viata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:56 AM |
|