IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Diana.
post Mar 20 2009, 02:29 PM
Post #4461

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vai, Teo! O patroana de okia nu se bate, ca taranii pescari, clasa inferioara... Tsss... Ce rusine!In locul tau im faceam sepuku imedat decit sa traiesc cu rusinea de a acuza pe nedrept pe cineva, patindu-mi astfel onoarea.
Nu uita ca m-=am facut ca ploua desi stiam ca te itilnesti pe ascuns cu iubitul tau in loc sa iei lecti se samisen.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2009, 02:31 PM
Post #4462

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Haideti totusi sa ne indreptam catre luarea unei decizii. Eu imi pastrez ideea din primele posturi, insa intre timp Kalua mi-a spulberat suspiciunile pe care le aveam asupra ei. Ceea ce nu pot spune si despre Fanny. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Asa ca, votez Fanny

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 02:38 PM
Post #4463

Fondator eLady.ro

Eu ramin la Teo. Cum se furisa sa se duca la iubitul ei noaptea tiziu - pina nu am vazut cu ochii mei chimoul ei cu dragoni iesind noaptea tiptil pe poarta nici nu am crezut - sint convinsa ca tot asa s-a furisat sa toarne otrava ca sa o omoare pe Jo-san.
Si stiu si de gelozia ei pentru Jo SAn si Suruki, ca iubitul ei cind a mai venit pe la noi le arunca ochiadelui Suruki san si Jo san. Si cum Suruki- san s-a maritat, sotul ei bogat cumparindu-i contractul, singura pe care se putea Teo-san razbuna din gelozie era floarea de cires Jo-san... Jo san a murit imbracata in chimonoul nou luat de zua ei din banii obtinuti pentru contacrtul lui Suruki-san... Groaznic! Impardonabil!

Deci votul meu ramine la Teo - San!

+Quote Post
Fanny
post Mar 20 2009, 02:38 PM
Post #4464

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

N-avem niciun motiv sa-i fac rau lui Jo san si nici nu i-am facut. Iar gelozia nu-i de mine. Rolul de gheisa presupune sa fim cu toatele surori. Daca n-ai inteles asta din start, inseamna ca nu esti de-a noastra si incerci sa te integrezi luand locul altcuiva. Poate invidia te-a manat sa pui pulberi in ceasca de ceai a lui Jo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 02:41 PM
Post #4465

Fondator eLady.ro

Draga Fanny, fiica mea, vino sa te string la piept sa ne impartasim durerea!

Oroare si dspret am pentru criminali!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2009, 02:41 PM
Post #4466

V.I.P.

Bre, haideti, care n-a votat? Ia iesiti toate la apel cu alibi si vot.

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 02:47 PM
Post #4467

Fondator eLady.ro

Eu nu am alibi. Eu am doar 7 barbati si pe celallte gheisa care m-au vazut aseara dansind pe masa intr-un club european ca sa il atrag pe Ghogul Kaemon-Sama de partea noastra.
Ne trebuie un protector puternic ca sa razbun in vremile astea de rastriste s Kaemon-Sama e cel mai potrivit din Imperiu.

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2009, 02:47 PM
Post #4468

Musafir

Pana acum gheisele au votat in felul urmator persoana care urmeaza sa isi faca sepuku

Maat - > Teo
Teo - > Maat
Szi -> Fanny
Rozy -> Kalua

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2009, 02:49 PM
Post #4469

V.I.P.

Ce unite suntem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 02:55 PM
Post #4470

Fondator eLady.ro

Eu sint convisa da infama patroana a casei Okia vecine, netrebnica si taranca de Izanami, ajunsa samurai pentru ca si-a tradat sotul renegindu-l a platit pe cineva sa o omoare pe Jo-San ca sa intre vrajba si rusinea in Okia noastra....
Si teo-san sigur a fost aceea pentru ca iubitul ei nu e indeajuns de bogat incit sa ii cumpere contractul... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Rau imi pare ca o banuiesc, mai ales ca ea era aleasa pemtru functia mea cind oi imbatrni s nu oi mai putea conduce stabilimentul acesta si pe fetele noastre pentru care mi-as da viata!

+Quote Post

465 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:56 AM