![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
huh, credeam c-am votat, dar m-am zapacit, am spus doar ca banuiesc. Acum dupa ce vad ca reactia o tradeaza, votez Szi
daca voteaza si Kalua-rozy... putem dansa pe perechi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Care iubit, bre! Cine se uita la mine? Cred ca incurci borcanele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) adica gheisele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai alibi pentru aseara, insa azi dimineta erai cu noi la ceai. PS: Noi ne certam si ne scoatem ochii si restul lumii tace si asteapta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o votez pe rozy!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat - > Teo
Teo - > Maat Szi -> Fanny Rozy -> Kalua Fanny -> Szi Kalua -> Rozy A mai ramas sa voteze Albi san, ea se pare ca va avea votul decisiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, eu zic sa te razgindesti daca vrei sa ajungi bogata. Poate ca nu vei fi gasita vinovata desi stu sigr ca esti, si ai sa ma mostenesti totusi.
Desi, daca ma mai nominalizezi o data, ma tem ca nu ai sa te bucuri nici de viata buna si lunga, nici de bogatie, pentru ca imi iau mina de pe tine. In plus, banii pe care ii ai strinsi la ciorap sint ca mierea pentru muste si o sa atraga hotii. Ce bine ca am investit toti banii mei in pamint si am platit lucratorii ca sa deschid o noua Casa De Ceai pe Lumea Plutitoare... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca asta e un moment istoric al jocului Mafia.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce, Szi san?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt ca fiecare are cate un vot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma ameninti? Rusinica!
Ce-mi place jocul asta. A inceput bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Recapitulare: Maat e sefa, Fany si Kalua sunt urmatoarele, Albi si Rozy se fac ca ploua , eu si Szi tragem ponoasele. Maat, daca-mi promiti ca-ti revizuiesti votul, te devotez. |
|
|
![]()
|
|
Bine ca puteti sa mai rideti inca, asa cum ii sta bine unei gheisa de inalta clasa. Eu sint insa prea indurerata ca sa schitez macar un zimbet de complezenta!
Rau imi pare ca nu am fost destul de rapida sa chem un doctor sa o faca bine! Saraca Jo san! Din pacate, Teo-SAN, banii tai pe care i-am gasit ascunsi intr-un obi pe care l-ai lasat , chipurile, la locul lui, te-au dat de gol. Mai ales ca nu ai cum sa ii justifici, stii doar ca ai nostri clienti imi dau mie darurile pentru tine, pentru ca tu nu le poti accepta, nu ai voie, ca o gheisa de clasa inalta ce esti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Daca imi pui si argumentezi bine care este sursa celor 19 mii de yeni dositi de tine... Poate ma mai gindesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:19 AM |
|