IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 447 448 449 450 451 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Teocris
post Mar 20 2009, 03:11 PM
Post #4481

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Cum Maat, ai gasit banii?
S-a dus naibi cadoul meu surpriza pentru ziua ta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 03:18 PM
Post #4482

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A, teo-san, ziua mea tocmai ce-a trecut de doua luni. De ce mi-e , oare, greu sa cred ca banii nu erau pentru a-ti rascumpara contractul si a te marita cu iubitul tau?! Crezi ca daca ai fi vrut sa se plateasca in rate nu as fi fost de acord? Tot ce vroiam era sa te vad fericita!
Spune adevarul , recunoaste-ti vina si te iert!
Eu sint convinsa ca infama Izanami te-a corupt si s-a folost de tine!
Si de proasta ce e, nici macar nu banuieste ca iubitul tau e tocmai fratele ei!

+Quote Post
Teocris
post Mar 20 2009, 03:21 PM
Post #4483

V.I.P.

Nu am gresit cu nimic. Mi-am spus parerea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Uite ce vroiam sa-ti cumpar:
(IMG:http://dianepernet.typepad.com/photos/uncategorized/2008/03/26/wedding_kimono_19th_century.jpg)
Chiar daca sunt mai directa, nu inseamna ca nu sunt recunoscatoare pentru sansa acordata. Trebuie sa recunosti ca nu ai avut motive sa te indoiesti de mine pana acum. Nu ti-am iesit din cuvant si te-am respectat. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2009, 03:22 PM
Post #4484

Musafir

Telenovele Japonzeze. Maat cu Teo se rafuiesc in continuare si dezvaluie tot felul de secrete bine pastrate pana acum. Restul fetelor o astepata pe Albi -san sa le hotarasca soarta.

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 03:24 PM
Post #4485

Fondator eLady.ro

Ai, mai e un joc, ce pisici? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ma distrez de minune. Si se vede clar ca avem toate o imaginatie furibunda! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
PS: Frumos dar! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mai incearca si poate ma convingi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 20 2009, 03:24 PM
Post #4486

V.I.P.

A aparut un iubit in peisaj (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nasoala treaba.

Angel, eu mi-s mica si fara prea multa experienta, insa cred ca celelalte rad pe infundate de "cearta". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 03:28 PM
Post #4487

Fondator eLady.ro

Pina cum nu am ascultat niciuna depozitia lui Albi-san si a lui Rozy-san. HM...
Ia sa fac eu o cercetare si sa vad de unde se trag si cu cine au prietenii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sper sa le gasesc nevinovate ca o floare de cires. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Parca o aud pe Albi san tragind cu urechea... pasii ei usori si delicati s-au auzit pe tatami.

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2009, 03:32 PM
Post #4488

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Oook.. am citit in viteza ce s-a mai zis pe aici, si plecand de la banuielile mele initiale: kalua si Fanny, si dupa Maat, Spun urmatoarele: Toate imi pare la fel de suspecte. La Kalua parca m-as mai gandi oleaca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu in momentul de fata, cand am vazut ca Fanny ii ia oarecum apararea marelui nostru samurai, as spune ca sunt in cardasie. Dar la fel, parca pe undeva am vazut ca si peTeo o apara oarecum..
As spune ca perechi acum Fanny- Maat sau Fanny-Teo!
Asadar votez Fanny

+Quote Post
Teocris
post Mar 20 2009, 03:34 PM
Post #4489

V.I.P.

Azi la ora de ikebana:
(IMG:http://emptyeasel.com/wp-content/uploads/2008/02/ikebana-036.jpg)
(IMG:http://www.floral-arts.biz/ikebana2.jpg)
(IMG:http://www.hollandtulips.com.ph/images/6bIkebanaExotic%20A%20of%20Singl.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 03:37 PM
Post #4490

Fondator eLady.ro

E clar. Albi-San s-a speriatt de moarte cind a auzt discutia si incearca sa ghiceasca cine e criminalul , ca sa nu mai moara nimeni la noapte. Oricum, o sa stau de paza , laolalta cu samuraii shogunului si vai de cea care va mai incerca sa omoare pe cineva.
Grija, mare, shogunul e la curent cu tot ce se intimpla aici.

Teo, ti-a spus profesoara ca al doilea aranjament e gresit? Nu are nimic care sa simbolizeze moartea. Mai ales ca moartea e prezenta intre noi decit cu sarmana Jo-San.

In seara asa voi invita o trupa de Kabuki in onoarea bunului nostru protector, Shogunul.

+Quote Post

465 Pages V  « < 447 448 449 450 451 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 04:13 AM