![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce a venit si Albi-san si si-a dat votul , sabia de samurai sta aplecata peste capul lui Fanny.
Doriti sa va mai ganditi? Las jocul sa continue sau sunteti de acord ca Fanny ar trebui sa fie linshata? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maacr 5 ore toata lumea va fi obligata sa stea la teatru si nu va muri nimeni.
Cine nu vrea, e bani din prima! Nu cred, cinstita Junsuina-tenshi SAN! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai nu zice nimeni ca e perfect, insa invat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) din greseli.
Altele, facute de surorile mele: (IMG:http://www.jasonclaylewis.com/gold/images/ikebana02.jpg) (IMG:http://1stangel.co.uk/art/Interviews/zen/Ikebana-032.jpg) Devotez Maat. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Junsuina-tenshi sunt io (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Adicatelea anjel radios nu? He he
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Al doilea e perfect Primul nu are nici un mugur. Repet, trebuie sa ai si viata, s moarte in aranjament...
Junsuina-tenshi esti tu, tangata Anjel-San. Plecaciuni. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
as vrea sa-mi spuneti pe ce se bazeaza votul vostru, Szi si Albi. Ca n-am dat nastere la banuieli si ma gandesc ca singura posibilitate sa ma elimine niste mafioate in conditiile date e sa-mi acorde un vot in plus.
pana primesc explicatii devotez Szi si ma mai gandesc |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rasturnari de situatie.
Teo devoteaza Maat si Fanny devoteaza Szi . Se pare ca linistea nu se va asterne prea curand in casa de ceai. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Politiaaaaa! Sa vina politia sa ajute gheisele sa gaseasca criminala!
|
|
|
![]()
|
|
Prevad dezbatri lungi.. Frunzele din ceasca mea de chadō imi arata asta clar. Sa trimt sa duca de mincare pina se hotaraste cine isi va face sepuku in public? Promit sa ii fiu secundant ca sa ii salvez onoarea.
Proun un chanoyu pentru linistirea spiritelor... Domo arigato gozaimashita si pentru prezenta la dezbatere. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fanny San, banuielile mele se bazeaza pe ce am zis si anterior: aveai de castigat din eliminarea lui Jo San, pentru ca Maat San o prefera si era nedrept fata de tine, mai veche in casa. Riscai sa iti pierzi dreptul de a mosteni casa. In plus, dupa ce ai luat ramura de maslin in brate, m-ai acuzat doar pentru simplul fapt ca am fost cu Hakimomo.
Dar ce sa fac, e un om influent, poate aduce multi bani casei noastre, trebuie sa maport frumos cu el si sa incerc sa ii pastrez cat mai mult timp atentia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:18 PM |
|