![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Madutz, chiar daca ti-ai dat seama cine-i doctoru' nu trebuie sa spui sa vada si mafiotii. Lasa-i pe ei sa-si faca treaba.
Szi, o fi prin bucatarie. Eu votez Rozy tura asta. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sustin pe roxa, votez: rozy. Si daca vox populis nu te condamna pentru odioasele crime, imi razbun eu iubirile, mafioato! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu...eu mi-am indreptat atentia spre cei indicati de un nas mai fin,cum al fi cel al Roxanei. Remeber Rox? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
De aceea sunt ferma: votez Walpu |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back.
Off: Scuze (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . Noua si (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Votez Rozy. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf....sunteti atat de oarbe! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Rox,ai inteles aluzia? God damn, uita-te pe pagina anterioara! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...fusei oarba ce-i drept. Am citit prea rapid.
Schimb votu'...deci devotez Rozy si votez Walpu. Merg pe mana ta Rozy, de data asta. Nu stiu daca Szi ascunde si ea ceva (vreo crima doua, in trecutul ei glorios). Madutz, sa-ti fie de bine, dar te sfatuiesc sa te mai gandesti un pic asupra votului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care-i alibiul tau? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Numai ca faci pe politistu' cu lista de suspecti, din care ne poti cita numai "dar cum sa ma trec pe mine"? Daca erai din fortele de ordine si intrebai de mine peste noapte, stiai bine acum ca nu trebuie sa ma ucizi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, Szi ascunde ceva. Ascunde o placinta cu branza in cuptor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scuzati fetele intarzierea. Eu imi sustin votul de ieri si acum sunt mai mult decat convinsa ca aveam dreptate prima data.
Votez Walpu |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Presimt ca-n orasul nostru se va instala din nou linistea.
Fanny, nu ne-ai pregatit o sarbatoare cu camelii ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep sa cred ca-s trei mafioti, nu doi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Dumnezeul-fanny n-ati gresit cumva la distributia rolurilor?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:31 AM |
|