![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In plus, eu am fost in camera alaturata si am auzit tot. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu e Szi-san.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Al doilea e perfect Primul nu are nici un mugur. Repet, trebuie sa ai si viata, s moarte in aranjament... Uita-te mai bine. Are cel putin trei. Sunt albi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Votez Albi! Am recitit tot si am ajuns la concluzia ca Albi este cea mai suspecta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, din cate vad eu Maat tocmai a spus mai sus ca planuia s-o lase pe Teo mostenitoare a casei si urmasa a ei. Eu nu riscam nimic, caci bunurile materiale nu le urmaresc ci ma intereseaza binele familiei.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu devotez Teo, desi cu jumatate e inima. Votez s eu Albi-SAN. Ca pare mult mai suspecta. De ce asculta pe la usi cind putea intrea si intreba?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee si cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Fanny daca eram mafiot si vroiam sa elimin pe cineva, fiind ultimul vot, pputeam sa elimin pe oricine, pentru ca facea 2 voturi. Presupun ca tu esti, pentru ca, chiar daca erai printre urmatoarele 2 pe lista la Maat, tu nu esti sange pur japonez, si Maat San are pricipii solide legate de asta. Si nu cred ca te-ar fi ales. Tare mi-e teama sa nu atentezi si la Kalua. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu deocamdata imi mentin Votul. Ca sa nu mai spun ca Angel a zis ca eram toate la ceai si tu ai dat-o cotita ca te-ai trezit tarziu ca ai fost prin 16 nu stiu ce... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
daca Maat spune ca nu-i Szi-san, inseamna ca-si bazeaza banuielile pe ceva. In conditiile astea singura care a profitat e Albi, care a planuit sa ma elimine pe mine pentru ca probabil vizata e si partenera ei. Rusine!
votez Albi! |
|
|
![]()
|
|
Nu e sigur, am doar banuiaia care are totusi niste argumente...
REVIN CU ELE. In alta oridine de idei, mi-a placut asa de multe gheisha pusa de Anjel ca mi-am tras avatar nou. Pacat ca nu are si o katana! |
|
|
![]()
|
|
Ca sa nu mai spun ca Angel a zis ca eram toate la ceai si tu ai dat-o cotita ca te-ai trezit tarziu ca ai fost prin 16 nu stiu ce... Eu am spus c-am citit pe diagonala... n-am retinut amanuntul cu toatalumea prezenta la eai. Vad ca nici Szi nu l-a retinut din moment ce-a spus si ea c-a petrecut dimineata cu Hakimomo. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Prin urmare e o chestiune de neatentie, nu intentionata. Si am spus c-am fost prin 16 okyia (case de ceai) - ca asta fac gheisele - se plimba prin case de ceai si invioreaza atmosfera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fanny, proasta scuza. Ma faci sa ma razgindesc... Si nu-mi place deloc!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Fanny, intr-adevar proasta scuza.
Si voua nu vi se pare un pic ciudat, ca imediat ce am votat Fanny ei ar fi trebuit eliminata, a devotat si Fanny si Teo si amandoua m-au votat pe mine? De ce oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum nu ma banuia nimeni! A aruncat Maat o pastila cum ca m-ar fi simtit pe la usa,(trebuia sa citesc si eu inainte sa-mi dau cu parerea nu?) si amandoua pe mine! Si acum sa nu veniti sa imi spuneti ca daca voi ati mafioate, nu ati fi atat de evidente incat sa votati amandoua la fel. E fumata povestea! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:28 PM |
|