![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am avut Cleolica, te asteptam la o editie Star Treck (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Revenind la joc, mai aveti cam 20 de minute pentru voturile finale. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Raman la votul meu.
Eu plec acasa. Promit ca intru si mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cleolica, esti binevenita!
Albi, sa iti spun de ce mi-am schimbat votul: nu ai fost prezenta la priveghi, nu ai fost afectata de moartea ssarmane Jo-SAN desi erati nedespartite intr-o vreme! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai degraba SG 1
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum nu am fost afectata? Mi.am anuntat lipsa pentru 2-3 ore. Nu am lipsit fara sa anunt, tocmai din respect pentru Jo San!
Si nu am zis ca ma intorc in forta ca sa gasim criminalul? Da Teo, de acord, dar eu am spus ca am fost vizibila, pentru ca probabil Maat nu a observat asta cand a spus ca am ascultat pe la usi! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia voturilor ramane neschimbata si se pare ca doar o minune o va mai putea salva pe Albi-san de la decapitare cu sabia.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Uite ca si acum, va anunt ca in 10 minute voi pleca, si voi lipsi iar pentru 1 ora si jumatate!
Eu spun sa va mai ganditi! Si sa o luati logic. Jocul celor 2 nu e deloc in regula! Si din nou Teo, ceea ce i s-a intamplat dragei noastre Jo acum, a fost clar o actiune condusa de gelozie, si iar ma gandesc la tine, pentru ca tu cu gurita ta ai spus intr-un post ceva de genul... "cine se uita la mine?" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Biata Jo nici ultima suta de metri inspre lumina nu poate sta linistita! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ULTIMA STRIGARE
sunteti de acord sa moara albina? Vreti sa lungim jocul pana deseara pe la 9-10 sa vina si rozy? Cum sa fac? |
|
|
![]()
|
|
Eu ma retrag acum, cu speranta ca va veti mai gandi, si ca veti vedea ce fel joaca Teo si Funny! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa o asteptam si pe Rozy, ca asa e corect.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:29 PM |
|