IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 452 453 454 455 456 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Szimcsi
post Mar 20 2009, 05:08 PM
Post #4531

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu insist sa va ganditi bine in legatura cu Albi. Persoana a treia care nu e mafiot din cei care au votat-o sa se gandeasca bine. Poate are cheia aflarii adevarului.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2009, 05:08 PM
Post #4532

Musafir

Noah bine dara, atunci prelugim partida pana cand apare si rozelu.

+Quote Post
Teocris
post Mar 20 2009, 06:21 PM
Post #4533

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am revenit.
Data fiind situatia, si mai ales ca am precizat la inceput ca nu o agreeam pe Jo-San( si am recunoscut ca-mi dau foc la valiza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), nu am de ce sa-mi fie teama de nimic si de nimeni.
Sunt sincera si directa.
Nu-mi schimb votul, mai ales ca Albi incearca sa arunce vina pe mine acum. Era sigura pe votul ei cand a votat Fany, iar acum, daca s-a vazut incoltita, incepe sa arunce cu noroi in stanga si-n dreapta. Angel in vecii vecilor (amin!) nu s-ar fi gandit la mine ca un posibil infractor. Probabil nick-ul meu e de vina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
O mie de vorbe, doi bani nu fac. O gheisa stie ca nu trebuie sa vorbeasca prea mult si fara rost. Si pentru ca eu aspir sa devin o gheisa, voi fi mai rezervata de acum incolo.

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2009, 06:48 PM
Post #4534

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Oooo, uite strategie la ea! Unde am aruncat cu noroi in stanga si in drepta? Eu spun ca daca te duci putin in urma, o sa vezi ca am zis ca te banuiesc cu Fanny! Si banuielile mi s-au accentuat, in momentul in care ati vazut ca iese Fanny, ati devotat amandoua si m-ati votat pe mine! Fara nici un fel de argument solid. Teo, tu ai zis ca ai citit tu asa, si ca ti se pare ca eu sunt cea mai suspecta! M-a votat Maat, si hop si Fanny! De la situatia in care eu nu aveam nici un vot, in momentul in care v-ati simtit amenintate, ati sarit pe mine!
Si cu chestia ca, ai zis ca nu iti place da tu esti fenomenal de sincera, scuza-ma da mie imi suna a strategie pura. Gen...uite dom'le ce sincera-s io..cum sa o omor pe biata Jo San? Si de ciuda ca la ea se uitau mai multi, i-ati sos si ochii! Frumos...ce sa zic?? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2009, 08:41 PM
Post #4535

V.I.P.

Vad ca va tot corconiti. Eu ma duc la casa de ceai sa ma intalnesc cu Hakimomo

(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/brandon-lee.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 08:47 PM
Post #4536

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io ma intretin cu shogunu`
(IMG:http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/warner_brothers/the_last_samurai/ken_watanabe/samurai.jpg)

+Quote Post
rozy
post Mar 20 2009, 09:40 PM
Post #4537

Musafir

Hai ca m-am grabit sa citesc tot.
Adica,Fanny a davotat repede ca se simtea in pericol, dar Teo de ce? N-are nici o noima. Si culmea e ca au votat ambele aceeasi persoana. Nu vi se pare dubios?

Si Maat, daca intr-adevar tii la surorile tale, de ce deovtezi o pers care ti se pare dubioasa, adica Teo?

This post has been edited by rozy: Mar 20 2009, 09:41 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2009, 09:42 PM
Post #4538

V.I.P.

ufff, nu mai veneai odata! Ce te-am mai asteptat!

+Quote Post
rozy
post Mar 20 2009, 09:46 PM
Post #4539

Musafir

Mai eu vad ca voturile voastre n-au la baza nici macar intuitia, ci pricipiul "ce-mi faci tu mie,iti fac si eu tie!"
Singura chestie care imi da un indiciu e reactia lui Teo.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2009, 09:52 PM
Post #4540

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga rozy, ce sa pun, inima o ia uneori in fata ratiunii. Nu asa ai spus tu de acel tinar samurai de vita veche?

+Quote Post

465 Pages V  « < 452 453 454 455 456 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 10:50 AM