![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, aici nu te referi la vreun "samurai" din joc,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Devotez Kalua, votez Fanny. Teo,you're next (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si cu astea zise,ma duc la dush (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by rozy: Mar 20 2009, 10:07 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy-San crede ca are o pista sigura si ca a descoperit criminalii lui Jo, Asa ca voteaza Fanny.
In acest moment Albi cu Fanny sunt la egalitate si cineva trebuie sa isi schimbe votul. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Banuiala mea este ca Szi si Albi sunt mafioate si au asteptat pana in prima etapa cand au observat ca votul lui Albi e cel final. Normal c-am devotat atunci, pentru ca e culmea sa fiu votata doar de cei care, din punctul meu de vedere sunt mafioti. O fi democratie, dar sa iesi majoritar pentru ca te-au votat 2 din 7 nu-i normal. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am votat Albi fix din acest motiv.
Oricum, ca sa se eludeze treaba asta devotez Albi si votez Szi. chiar daca riscul este capul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine, mah, cum vrei tu...mafioso!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ma bag bin pat, ca sunt foarte suparata. Angel, daca vor sa ma linseze sa nu inchizi jocul fara sa imi dai drept la replica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai eu nu reusesc sa-ti vad logica de joc! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
daca sunt mafioata, ar trebui sa fac echipa cu cineva. Iar obisnuinta pe aici e ca cei care sunt mafioti sa se contreze initial. Eu nu m-am harjonit decat cu tine. care-i perechea mea atunci?
Nu tre sa am logica de joc, ca planul meu nu e sa omor oameni nevinovati, ci sa gasesc criminali. Din punctul meu de vedere faceti o echipa inchegata. daca ma insel, sanatate si la gara. Daca nu, v-am ghicit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eeee, obisnuinta pe aici...
Aici nu e nici un fel de obisnuinta! Fiecare joaca exact asa cum ii tuna! Si tie si lui Teo v-a tunat sa incercati sa ne lucrati. Cu mine nu v-a mers. Prea ati facut aceleasi lucruri, si prea v-ati urmarit una pe alta! Ati exact ce a zis Teo ca vom face noi cand a afost votata de Maat. Ca noi, ca turma o vom vota pe ea. Numai ca exact ca turma ati facut voi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mafioata mica ce esti, nu mai cauta solutii disperate, ca degeaba le cauti. Am un miros fin, asa ca mie imi miroase a Cosa Nostra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Le: noapte buna, ne vedeam maine. |
|
|
![]()
|
|
Din ce-am vazut eu pe pagina aceea din urma, voturile au fost la minut diferenta. Au fost prea concomitente ca sa fie vorbite dinainte.
Intrebarea mea catre tine: daca esti inocenta, ti-ai reconsidera votul? Eu zic ca o sa profiti de situatie tinand mortis de faptul ca eu sunt vinovata. Eu am dat o dovoda nu doar de inocenta ci si de curaj. Banuiala mea e ca miscarea mea "fara logica" va fi urmata de "actiune profitabila in contul tau". |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In 10 minute inchid votarea.
La cum sta situatia acum , cea care moare este Fanny. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:51 AM |