![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dap. stiu.
Vad ca mafioatele sunt la panda. sa se asigure de crima pe care urmeaza s-o infaptuiasca. Politistul sa intrebe de una din ele, macar ca sa fiti siguri ca nu va ciuruiesc in necunostinta de cauza. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iata ca Fanny-san a dat dovada de un curaj nemaipomenit si de onoare si si-a facut sepuku. :|
Dis de dimineata, toate erau linistite la locul lor. Nu a mai murit nimeni! Au ramas in joc : Maat, Kalua, Szi, Rozi, Albi, Teo. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scorpi
Eee, deja se vede ca merge treaba! e mai greu sa omori de unul singur... nu Teo? Slava Domnului ca nu a mai murit nimeni! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Dragele mele gheise, vad ca nu sunteti tocami active, probabil sunteti pe la furnizorii importanti, asa ca eu ma bag la somnic! Ne auzim maine dis de dimineata! This post has been edited by albinuza: Mar 20 2009, 11:41 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' nu vrea nimeni sa mai opineze in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pai eu nu pot sa las asa vot fara o baza. Cu toate ca am zis ca Teo e next, as vrea sa aud totusi niste pareri,niste aparari,acuzatii. Ma asteptati maine pana la 2? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ptiu drace zic eu lasand tot shintoismul deoparte. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ma duc, cu pasi mici-mititei, sa-mi fac un ceai. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu m-am trezit din somn. Am avut un vis... Jo-San cerea razbunare, iar Fanny-sama spunea ca e un martir, ca a murit nevinovata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar de ce visez numai eu? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Casa de Ceai dimineata e linistita insa Maat -san sustine ca spiritul lui Jo i s-a aratat in vis si cel al lui Fanny, sustinand ca ucigasii sunt inca in viata. Asa ca ancheta continua printre gheishe.
Pe cine vor gasi astazi vinovat? Si pe cineva vor condamna la decapitare cu sabia de samurai? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:03 AM |
|