![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Konnichiwa!
(IMG:http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00223/USA_Beten_BM_Berlin_223526b.jpg) La templu am fost din zori, acum ma gandesc pe cine sa votez. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Maat, zici tu ca Fanny se revolta? Si nu a zis nimic despre ar crede ea ca e mafiot? Eu nu sunt asa sigura ca nu e ea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai facem niste investigatii ceva? ca eu intr-o ora trebuie sa plec sa achizitionez cele necesare gurii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca exista sanse in proportie de 50% sa fi omorit politistul...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestitorul pleaca si el pentru vreo 2-3 ore. Asa ca vedeti cum faceti si cum va adunati daca votati pana apar eu o sa contabilizez cand vin.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si crezi ca nu ar fi spus ceva, daca era politistul? Adica de ce nu ar fi marturisit? Chiar cu riscul sa fi fost omorata noaptea, macar afalt de cine a a intrebat in prima noapte, si mai reduceam numarul suspectilor!
Acum plec si eu pentru vreo 3 ore. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca raman la prima mea suspecta: rozy! Nu prea zice mare lucru, se cam fofileaza.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai oameni buni,abia am ajuns de la munca ce doamne iarta-ma! Am anuntat ca plec, si ieri,si azi, nu ma fofilez deloc.
Maat, totusi elucideaza-ne si noua misterul,si spune de ce ai tu banuiala ca Fanny era politista, pt ca din posturile ei eu nu am dedus asta. Am omis ceva? Si Kalua,prima ta suspecta eram eu doar pentru faptul ca te-am votat,nu pt ca ai avea vreo baza reala. Si nu inteleg de ce tot insisti (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Draga, o matroana ca mine are un nas pe care gheisa obisnuite nu il au. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Aha! Ce bine, inseamna ca doctorul e in viata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte bine. Si eu cred ca politistul e inca in viata, daca era Fanny ar fi zis ceva. Acum insa poate ar fi bine sa iasa la iveala si sa ne zica ceva, un indiciu, ca din cinci, doi sunt oameni ai legii, si doi mafioti, asta daca am omorat-o pe Fanny nevinovata cum zice Maat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pardon, din 6. M-am zapacit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Votez rozy.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:34 AM |
|