![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am recitit din urma si incepe sa imi miroase a suspecta Teo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Prea a atacat-o pe maat San si cand a vazut ca nu-i tine nimeni partea nu mai stia cum sa o scoata la capat cu ikebana alea.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, hodoronc tonc ma votezi? Tu sari de la o persoana la alta, fara motive si fara explicatii. Cineva cand prinde un fir al misterului,mai explica si la altii ce crede, tu nu. Tu esti matroana si faci ce vrei fara sa ne explici si noua? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si scopul nu e sa castigi TU jocul ,ci sa castige CETATENII. Asta daca esti cetatean......... This post has been edited by rozy: Mar 21 2009, 02:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da` poate sint mafiot si nu v-ati prins... Sau poate am eu o schema in cap.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zau daca te inteleg cu raspunsurile astea (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Daca ai fi cetatean,ai colabora un pic
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, nu inseamna niciodata ca cine pare impotriva ta si ete. Tu si albi sinteti mafiotii, I can bet.
Su poate sint eu... sau poate szi sau kalua. Cine stie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, n-ai decat sa fii impotriva cui vrei tu, dar cand faci o algere, se spun si niste motive nu? Adica tu ne faci pe noi sa credem ca stii sau banui ceva, de Fanny de exemplu, sau ca ai tu o idee cam cum ar fi cuplu de mafitoi,dar nu vrei sa zici nic concret, nu vrei sa dezbati cu noi..... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu plec la Billa (va anunt,sa nu ziceti ca ma fofilez), ca n-are rost sa mai discutam doar noi doua, Maat, ca mai tare te afunzi cu jocul tau ambiguu (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) This post has been edited by rozy: Mar 21 2009, 03:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Rozy san, eun JOC. Nu ne suparam dintr-un JOC. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' de ce ai impresia ca m-am suparat? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor va sugerez sa votati pana la ora 5 jumatate cand eu o sa plec si cine stie cand ma intorc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca nu posibil sa se prelungeasca tura pana maine sau deseara cand ajung acasa, daca ajung, cine stie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana acum, avem rozy - 1 vot |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fug la Billa si ma intorc repede,pana in 5juma. Votez atunci, poate mai dezbatem totusi un pic si nu votam asa de dragu de a vota (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:46 PM |
|