IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 457 458 459 460 461 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Teocris
post Mar 21 2009, 03:35 PM
Post #4581

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(Szimcsi @ Mar 21 2009, 02:30 PM) *
Eu am recitit din urma si incepe sa imi miroase a suspecta Teo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Prea a atacat-o pe maat San si cand a vazut ca nu-i tine nimeni partea nu mai stia cum sa o scoata la capat cu ikebana alea.

Sunt stupefiata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Szi, ma ataci pe la spate?! Si eu care am declarat sus si tare ca nu te votez din principiu. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Crezi ca mie nu mi-a parut cusuta cu ata alba povestea ta?
Chiar daca imi faci asta, tot nu te voi vota (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu imi tin cuvantul, indiferent de ceea ce se va intampla. Daca imi va parea rau, voi trai (sau nu) si voi vedea.
Fany a murit? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Saraca, cum au tabarat asupra ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Fany, ai grija de tine acolo unde ai ajuns (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am aratat ca sunt o eleva constiincioasa si mi-am aratat experimentele de la cursul de ikebana. Voi ati cam uitat de ce sunteti aici (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Halal geishe (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Mar 21 2009, 03:56 PM
Post #4582

Musafir

Eu eram convinsa de cuplul Teo-Fanny, si mai sa ma razgandesc cand Maat vine cu opinia cum ca Fanny cel mai posibil era politist. Dar faptul ca nu vrea deloc sa ne spuna cum a gandit si ce crede, si o tot da cotita,ma face sa-mi pun mari intrebari asupra inocentei ei.
Nici cu Kalua nu mi-e rusine,care fara absolut nici o explicatie si-a aruncat votul

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2009, 04:03 PM
Post #4583

Musafir

Pai cine a fost cea care n-a soptit macar un cuvant de parere de rau cand s-a aflat despre moartea lui Jo-san? Nici socata de veste, nici nimic. Rozy-san! Iar de mine se ia numai pentru ca mi-am exprimat indoiala fata de ea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 21 2009, 04:06 PM
Post #4584

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

** Maat-san mortal avatarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) **

+Quote Post
rozy
post Mar 21 2009, 04:09 PM
Post #4585

Musafir

Faptul ca n-am bocit si n-am oftat dupa Jo nu e un motiv. Se stie din stilul meu de joc ca trec rapid peste faza asta.
Si nu ma iau de tine musai pt ca te-ai luat tu de mine,ci pentru ca nu vrei nici tu sa iti expui parerea,sa zici ce crezi despre cine si mai ales de ce. Ca ai zis toc poc ca e Rozy,asta nu inseamna ca te-ai implicat in prinderea mafiotilor

+Quote Post
albinuza
post Mar 21 2009, 06:12 PM
Post #4586

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am revenit, dar vad ca activitate mai mult nu.
Maat, sa stii ca nu ar strica niste note explicative cu referire la strategia ta.
Eu pana nu aud ceva credibil, raman la Teo, dar nu votez inca

+Quote Post
Teocris
post Mar 21 2009, 06:26 PM
Post #4587

V.I.P.

Albi si Rozy, vad ca ati casunat pe mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O trageti si pe Szi dupa voi. Trebuie sa recunosc ca sunteti mai "bune" decat ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce ciudat ca va aparati una pe alta si votati la fel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu sunt criminala si nici mincinoasa. Vad ca va legati de toate cuvintele mele, insa le rastalmaciti dupa bunul plac.
Sunt aproape sigura ca Fany a murit degeaba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Logica mea: Maat are gura mare si pentru ca o vorba din batrani spune: " cainele care latra nu musca", nu cred ca are vreo legatura cu crima.
Kalua e prea putin prezenta si voteaza fara prea multe comentarii. Asta imi da de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) insa nu indeajuns de tare sa o votez.
Szi...No coment. Nu o votez si gata.
Raman Albi si Rozy care ne joaca cum vor ele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 21 2009, 06:36 PM
Post #4588

Musafir

Aaa, deci sa inteleg ca in jocu asta cine nu prea se implica nu e destul de vinovat(Kalua), cine vorbeste foooarte ambiguu,nu musca. Se vede ca n-ai urmarit jocu trecut. Kary nu a latrat degeba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si treaba cu "pe Szi nu o votez si gata" chiar nu o inteleg (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 21 2009, 06:40 PM
Post #4589

V.I.P.

Darling, nu toata lumea trebuie sa fie de aceeasi parere.
Asta e parerea mea si mi-o sustin. Tu ce concluzii ai?

PS: vad ca doar noi mai activam pe la partid (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 21 2009, 06:42 PM
Post #4590

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nebanuite sint caile Domnului... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 457 458 459 460 461 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:43 AM