![]() ![]() |
| rozy |
Jan 25 2009, 01:34 PM
|
|
Musafir |
Walpu,pana aici ti-a fost. De acum o sa scrijelesti vorbe frumoase pe peretii inchisorii.muhahah
busted! |
|
|
|
| MadutZ15 |
Jan 25 2009, 01:35 PM
|
|
Musafir |
Eu raman la Rozy... Sunt prea noua ca sa vad ce ati vazut voi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) .
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jan 25 2009, 01:37 PM
|
|
Musafir |
Nu-i nimic Madutz, las' ca deja are 3 voturi Walpu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Fiecare trebuie sa stea acolo unde-i e locul. O asteptam pe Fanny cu centralizarea voturilor. |
|
|
|
| walpurgik |
Jan 25 2009, 01:42 PM
|
|
Musafir |
Pai vor sa ma puna sa aleg intre abnegatie si spirit civic, I mean, daca ma condamna pe public, tre sa aleg daca ma salvez pe mine sau intuitiv pe urmatoarea victima. Abila, miscarea...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce minte mafioata!
Omorati doctorul, ca va mai salveaza magda ciumac la dan diaconescu in direct, inregistrat si-n reluare! Si stiu ca n-am nimerit sa o salvez pe angel, n-am avut cum sa-i cos capu' dupa ce l-ati taiat, nu puteati recurge si voi la ceva mai putin original?! |
|
|
|
| rozy |
Jan 25 2009, 01:43 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Crezi ca daca te dai doctor scapi? Eu zic ca doctorul e mort de mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| walpurgik |
Jan 25 2009, 01:45 PM
|
|
Musafir |
Tu te dai drept politist, nu eu drept doctor, si nu-mi trebuie multa putere de convingere sa afirm asta. Hai zi-ne, sufletica, de cine ai intrebat in serile astea la fanny-cea care le stie pe toate (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) ?
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jan 25 2009, 01:45 PM
|
|
Musafir |
Mai Szi, ce zici de ce spune Walpu? Trebuie sa ai o opinie.
Nu ma lasati sa ma lupt singura cu mafiotii acilea...ca mi-o iau pe coaja. Rozy, de ce sa am incredere, sa merg pe mana ta? Deci, eu imi anulez votul de tura asta si mai stau in expectativa. Sunt deja f bulversata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Unde-o fi Angelu' sa ma ajute? |
|
|
|
| MadutZ15 |
Jan 25 2009, 01:46 PM
|
|
Musafir |
Chiar asa... De ce sa te credem Rozy, de ce sa te credem pe tine Walpu?
|
|
|
|
Jan 25 2009, 01:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Hmm, interesant. Un politist si un doctor se acuza reciproc ca celalalt minte.
Rozy, astept sa raspunzi la intrebarea lui Walpu. Dupa aceea ma decid |
|
|
|
| rozy |
Jan 25 2009, 01:51 PM
|
|
Musafir |
Prima seara am intrebat de Angel, pt ca daca era criminal putea sa ne joace pe degete foarte usor,avand in vedere ca e mai experimentata in jocu asta.
Apoi,mergand pe prima mea banuiala,si vazand ca si Roxi se gandeste la acelasi lucru,a doua seara am intrebat de Walpu. Si am aflat ce am aflat..... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th November 2025 - 01:02 PM |
|
|