![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mi-s in ceata... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu. Nu reuseste nicicum sa ma faca sa ma razgandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Imi mentin votul, si ne auzim maine dimineata! Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu nu am inteles care e votul tau.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata. Va las si eu votul,ca cine stie pe unde ma duc cararile azi.
Votez Teo, si sper, Maat, ca banuiala ta in legatura cu Fanny sa nu fie adevarata. Fanny si Teo-the dead terorists (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Maat, votul meu a fost Teo. Se pare ca nasul meu a fost fin cand m.am hotarat sa ma indepartez cu banuielile de la tine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Se pare ca intre timp nu a aparut nimic nou care sa imi abata banuielile de la Teo. Dimpotriva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi mentin votul si sper sa reusim sa eradicam raul din casa noastra.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana acum Teo-san are cele mai multe voturi (3) si este in pericol de a fi decapitata. Albi-san are si ea un vot si mai trebuie sa voteze Maat si Kalua.
Va astept. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez si eu Teo.
|
|
|
![]()
|
|
Rozy votez.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu 4 voturi pentru si fara drept de apel, Teo-san a fost decapitata si aruncata in lacul din fata Casei de ceai.
In timpul noptii, mafioatele adevarate , Rozy-San si Albi-San i-au dansat stapanei casei Maat dansuri magice si in timp ce una ii dansa, cealalta ii turna otrava in ceai. Cu toate ca Maat-san era printre altele si o doctorita foarte buna, combinatia i-a fost letala. In felul acesta surorile Albi-san si Rozy-San au castigat suprematia in Casa cu ceai, fortandu-le pe Kalua si Szi sa le slujeasca de acum inainte pe ele. ---------------------- Au interpretat rolul de gheise pentru dumneavoastra Surorile viclene Albi si Rozy - mafioate iscusite Szi - politistul care ba a fost ocupat cu diverse dansatoare, ba a fost condus pe piste gresite Maat - doctorul care chiar daca si-a salvat pielea in fiecare noapte, pana la urma surorile tot i-au venit de hac Jo - gheisa nevinovata care in zadar cerea razbunare din lumea de dincolo Fanny - gheisa-samurai care a preferat sa isi faca sepuku decat sa fie acuzata pe nedrept Teo- gheisa revolutionara care a fost ucisa pe nedrept de viclenele mafioate Kalua - gheisa discreta pe care rozy a reusit pana la urma sa o convinga de inocenta ei. Brava fetelor, a fost un joc dragut, mai ales povestea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si Albi a castigat si ea in sfarsit mafiot fiind, asa ca sa nu o aud ca se mai plange (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:40 AM |
|